2777
2789
عنوان

کفاره یا دیه سقط جنین چیه و چقدره‌اگه‌میدونی‌بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 41 پست
کفارش خیلی زیاده نمیتونین پرداخت کنین خیالتو راحت کنماینجور ک یادمه مبلغ فضاییه دیه اش

واقعا😭🥺خیلی ناراحتم بابت این موضوع😔 کاش گذاشتع بودیم ابرومون میرفت بهتر از اینکار بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر من چندسال عاشق دختره بود و هیجوره بیخیال نمیشد خانواده من راضی نبودن این اتفاق افتاد دیگه گفتی ...

انشالله از اینا نصیب منم بشه عشق منظورمه ن بقیش🥲

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

همسرم قبل ازدواج باهم بودیم  ناخواسته میتونست راحت ولم کنه وبره چون مادرش منو نمیخاست وعقدمون نیومد

ولی تنهایی اومد عقدم کرد

هروقت از دستش ناراحت میشم یاد این کارش میفتم که عاشقم بود وحرف مادرش براش مهم نبود

خوبه ک ب روی زنداداشت نمیارین..الان خانواده همسر من بودن میگفتن ی جوون ۱۸ ساله با خودش از خونه باباش اورد

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
ای بابا... بازم دم داداشت گرم هر پسر بودی هزارتا انگ میزد ب بدبخت میرفت

ن داداش من اینجوری نیس خداروشکر.دختره هم خوب بود،دیگه فقط با داداش من بوده

وقتی هم ما فعمیدیم رابطشون این شکلیه مادر پدرم راضی شدن و گفتن گناه داره

بعد جای برادر من پشت دختره رو گرفتن😐هممون باعاش دعوت کردیم ک چرا همچین کاری کرده و اونم گف من دوسش داشتم فک کردم شما راضی میشید اخرش دیگه این اتفاق افتاد رفتیم خواستکاری

دید خانوادت به زنداداشت چیه؟؟؟ با این بی ابروریزی شون

مسلما دختره بچه رو تنهایی درست نکرده ک داداش منم مقصر بوده

هیچی باهاش خوبیم

اونم ادمه عاشق بوده . هیچی ب روش نیاوردن

مردم تا ۳ ماه چطور نمیفهمن باردارن خوشبحالشون هیچ علامتی از بارداری حس نمیکننقطع پریود چی؟

ما که باور نکردیم

ده سال باهم بودن پدر مادر من راضی نمیشدن

فک کنم از قصد اورژانسی نخورد ک حامله بشه

پدر مادرم راضی نمیشدن بریم خواستگاریش

ولی الان ک عروسمون شده پدرمادرم میگن کاش زودتر میرفتیم.. چون برادر من اخلاقای خاصی داره و الان دوتاشون باهم خوشبختن..پشیمونیم ک چرا اینقد مخالفت کردیم برادر من هرکی غیر اونو میگرفت اخرش میکوبید تو سرمون ک من یکی دیگه رو میخواستم شما نذاشتین

باورت میشه منم بعد دیدنشون همش همینو تو دلم میگم

من ۲۸سالمه داداشم سه سال از من کوچیکتره

من اصلا اعتقادی ب عشق نداشتم و ندارم ولی اینا ده سال باهم بودن،هیچکس نتونست جداشون کنع،اخرشم این اتفاق افتاد خخ شد عروسمون

داداش من بخاطرش گریه میکرد،الانم باهم خوبن

وقتی میبینمشون میگم خدایا نصیب منم بکن همبنحوری منو دوست داشته باشه

برادر من خیلی بداخلاق بود از اونروزی زن گرفته اون شیر وحشی تبدیل شده ب ی گربه اروم🤣

خوبه ک ب روی زنداداشت نمیارین..الان خانواده همسر من بودن میگفتن ی جوون ۱۸ ساله با خودش از خونه باباش ...

خب میدونی ادم خطاکاره..من امروز کسیو قضاوت کنم فرداش ممکنه خودم اون حرکت رو بزنم

بعدم مامانم و بابام فک کردن گفتن اونم مث تو ابرو دارع و برادر من باهاش اینکارو کرده و اگه ولش کنه اون دختر میخواد چیکارکنه و خدا نمیبخشتشون مخصوصا وقتی ک یه یچه هم ازش پیدا کرده و با سقط ممکنه مشکل حامله شدن هم پیدا کنه..البته بابام بعد سقط خبردارشد وگرنه بیچاره دق میکرد.دیگه بعد اون قضیه خیلی نشد رفتیم خواستکاری