2777
2789
عنوان

شاید یه تاپیک مفید💤☕️

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 41 پست

فرض کنین یکی ازتون میپرسه: چرا خودت رو دوست داری؟ و شما همونجوری جواب بدین که انگار یکی ازتون به عنوان یه پدر یا مادرپرسیده چرا بچه‌ت رو دوست داری؟ «این چه سوالیه؟ چون بچمه!» و جواب بدین خوب معلومه چون من مال خودم هستم! 

من مجبورنیستم خصلتهایی که من رو دوست داشتنی میکنن اسم ببرم تا دوست داشتن خودم رو توجیه کنم، من خودم رو دوست دارم چون این شغلمه. 

ما باید از این خط فکری بیرون بیایم که دوست داشتن خودمون یه حسه که باید احساسش کنیم. برای اینکه خودتون رو دوست داشته باشین احتیاج نیست احساسی باشه، یا حتی از خودتون خوشتون بیاد. دوست داشتن خودتون از جایی شروع

میشه که از خودتون اونطوری که ممکنه از فرزندتون مواظبت کنین، مراقبت میکنین و اگه بهش اینجوری نگاه کنین همه چی براتون تغییر میکنه.

از صحبتهای Matthew Hussey 

‏ورزش میری خیلیا ازت بهترن، محل کار همینطور، توی درس، موسیقی، رسیدن به تیپ و قیافه و ...

ولی چه بسا اونی که دریک زمینه خیلی خوبه بیش ازحد براش گذاشته و از جنبه‌های دیگه غافله.

درحالیکه لازمه سلامت روان و بدن، یک زندگی چندبعدی و متعادله.

از دلایلی که نباید خودمونو باکسی مقایسه کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من لیسانس که قبول شده بودم خانواده م اولویت اولمو زدن فرهنگیان. اون موقع میرفتیم کافی نت انتخاب رشته هارو وارد کنیم. آقای کافی نتی گفت با این رتبه انتخاب اولت فرهنگیانه؟ واقعا دوست داری اینو؟ گفتم نه خانواده م گفتن خوبه دیگه. گفت خودت کدومو دوست داری؟ گفتم مترجمی اصفهان مترجمی اصفهانو برام زد انتخاب اول. فرهنگیانم گذاشت اولویت چهارم. 

اینگونه بود که مسیر زندگی من به شکلی انقلابی تغییر کرد. هنوز یادش میفتم براش آرزوی سلامتی میکنم.

چندتاشو که بخوام بگم تغییرات شدید سیستم فکری و عقیدتیم، علاقه م به ادبیات انگلیسی، مشاغلی که داشتم، سفرهای خارجی، نویسندگی جدی و چاپ آثارم داخل و خارج از ایران، الان که اینجام و دکترا میخونم، حتی رابطه ی عاطفیم، پیشرفتای شغلی و مالی و فردیم، چندتا از ده ها پیامد این انتخاب بودن.

احساسات معلم شما هستن :

خشم به شما نشون می‌ده حدو مرزاتون کجان.

حسادت به شما نشون می‌ده که دلتون می‌خواد به چی برسین.

شرم اون قسمت از شما که نیاز به پذیرش و بهبودی داره رو براتون آشکار می‌کنه.

ترس بهتون نشون می‌ده بزرگترین توانمندیتون کجا پنهان شده.

پشیمونی شماره به بخشیدن خودتون دعوت می‌کنه.

نا امیدی بهتون نشون می‌ده که انتظارات بیان نشدتون چیا هستن.

اضطراب به شما نشون می‌ده که چیزی درون و بیرونتون نیاز به تغییر داره.

غم بهتون نشون می‌ده که شما گاهی وقتا نیاز دارید سوگواری کنید .

ما در جامعه ای بزرگ شدیم که یادمون دادن احساسات مثبت رو بپذیریم و احساسات منفی رو سرکوب کنیم، ولی ناخوشایند ترین حس ها بهترین معلم ها هستن.

به خودتون اجازه بدید تا تمام احساساتتون رو حس و درک کنید، چون هر احساسی یه دلیل و درس و داستانی پشتش داره که منجر به شناخت بیشتر نسبت به خودمون و رشد فردی می‌شه:)!

به عنوان کسی که ارتباط اجتماعی خوبی داشته یک نصیحت برای تمام عُمر بهتون بگم!؟

برای آدما مرز بزار

مرز صمیمیت

مرز گفتار

مرز رفتار

مرز تماس فیزیکی

مرزِ...

خودت این مرزها رو تعیین کن

و همیشه یک قدم عقب عقب تر بایست!

#روانشناسی 🌱

⭕️ آدم احساساتی با آدمی که احساساتو میشناسه خیلی فرق داره؛

❌به اولی خیلی نمیشه اعتماد کرد

✅به دومی میشه اعتماد کرد

🔻آدمای احساساتی؛ 

داده های ناخودآگاه خودشونو نمیشناسن

بنابراین اکثرا مهرطلبی بالا

عزت نفس پایین

تایید طلبی بالا 

حسادت زیاد (حتی اگه پیش خودشون انکار کنن)

حافظه خوب برای حفاظت از حرف های تلخ اطرافیان دارن

و معمولا آگاهانه و غیراگاهانه اهل جبران کردن و انتقام گرفتن هستن

تک بعدی زندگی میکنن و زود وابسته میشن

تحمل ریجکت شدن رو ندارن

و چون به درد دل کردن اهمیت زیادی میدن بیشتر دچار نشخوار فکری هم میشن چون دلشون میخواد‌ مدام حس و حالشونو برا بقیه تعریف کنن، مخصوصا حس و حال منفیشونو...

ادامه دارد...

🌱•••

•تراپیستم میگفت اجازه نده روحت بشه زباله‌دون روحی دیگران. 

اینکه ملت غُرهاشون و مشکلاتشون رو به تو بگن و روحت رو خسته کنن.

آقا نمیدونید این چه تحولی در منِ مهرطلب به وجود آورد. 

الان به جز نزدیکانم هر کی میاد میگه ناراحتم، خیلی این دنیا بده، وای چقدر مردم بدن (ناله‌ی الکی‌.. از اینا که چرا همه من رو نمیپرستن) 

واقعا سعی میکنم روحمو برای هرکسی خسته نکنم!

خلاصه گفتم شما هم زباله‌دونی روحی بقیه نشید :)  

میگن لیوان که پر بشه دیگه 

چه یه قطره آب روش ریخته بشه 

چه یه دریا آب 

فرقی به حالش نمیکنه چون ظرفیتش پر شده

این حکایت صبر و حوصله و ناراحتی و شادی و اعتماد خیلی از ما آدماست .  

برای اینکه بتوان یک دقیقه دیگران را رنجاند، باید ۲۴ ساعت خود را رنجانیده باشیم. آتشی که انگشت دیگری را می‌سوزاند، اول باید کل وجود ما را سوزانده باشد؛ این از قواعد شخصیت و پرسنالیتی انسانهاست.