2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 90718 بازدید | 3870 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم یه امپول زیرجلدی دادن گفتن پریود عقب میندازه ، ولی اسمش این نبود ، بعد من از دکتر پرسیدم گفت ...

ارع به منم همینو داد ولی گف پریود شدی بیا ... راستی شما وقد بعدش پریود شدی؟

سلام عزیزم من امروز تست دادم تو خونه با همون کیتی که کلینیک داده بود، تست ادرار بود و منفی بود دیگه ...

سلام عزیزم چطوری خوبی ؟ انشالله خدا خودش از خزانه غیبش بهت بچه میده بدون دارو و دکتر😘

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام نیلوفر جان شما هماتومتون چقده؟ منم دارم ولی لکه بینی و خونریزی ندارم دکتر خودم میگه مشکلی نیست ...

استراحت نسبی داشته باش تا زیاد نشه ، خم نشو ، جارو و تی نزن، نزدیکی نکن ، مال من دوازده روز قبل یازده سی سی بود که خونریزی داشتم امروز دوباره میرم سونو ببینم چند شده 

عزیزم شما ای وی اف کردید ؟ جواب گرفتید؟ ای وی اف درد داره؟

عزیزم جواب نگرفتم فعلا. ولی تا الان درد فیزیکی نداشته. البته واسه انتقال اگه پروژسترون به صورت تزریقی باشه شنیدم راحت میست چون شیافشم هست.