2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 90702 بازدید | 3870 پست
اره عزیزم همسر من سال ۹۶ عمل شدم و من سال نود و نه یک بارداری داشتم یک شش هفته سقط شد از یک ماه قبلش ...

ینی عمل تاثیری نداشته روی تحرک و غیره؟؟؟واینکه ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم امکانش دلیل سقط همین مشکل باشه،؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم پیش چند تا دکتر برو خیلی ها هستن بدون عمل با دارو واریکوسل خوب میشه و حامله میشن خانوماشون

والا نوبت زدن برامون ینی میشه کنسل کرد و نرفت؟میترسم اگه نره عمل پشیمون شیم 

دوراهی خیلی سختیه

ینی عمل تاثیری نداشته روی تحرک و غیره؟؟؟واینکه ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم امکانش دلیل سقط همین مش ...

تاثیر که داشته ولی دارو هم باید بعدش حتما بخوره 

علت سفطم معلوم نشد 

چون میگن تا سه بار قسط نکنی پیگیری نمیکنن 

البته من خودم ازمایش ایمنی خون دادم مشکل نداشت 

ولی خوب هم رحمم رو به عقبه هم طول سرویکسم شاید از اونم بوده 

والا نوبت زدن برامون ینی میشه کنسل کرد و نرفت؟میترسم اگه نره عمل پشیمون شیم دوراهی خیلی سختیه

اگه گفتم عکل و شرایطش خوب نیست عمل کنه 

خدا رو سکر همسر من‌واریکسولش برنگشت 

ولی به خاطر شغلش نه تغذیه اش درسته نه خوابش و دارو میتونه بخوره 

اول توکلت بخدا باشه خیلی ها هم بودن دیر تر بی بیشون مثبت شده معملش یک بیهوشی چند دقیقه و راحت بعدشم ...

مرسی عزیزم، پلیپ و اینا داشتی یا جیزی پیدا نکردن به جز موقعیت رحمت؟

مرسی عزیزم، پلیپ و اینا داشتی یا جیزی پیدا نکردن به جز موقعیت رحمت؟

نه هیچی نداشت 

فقط همین شرایط رحمم 

من موندم بعد دوازده سال چرا با سونو و عکس اینا نفهمیده بودن شرایط رحمم اینجوری بوده 

نه هیچی نداشت فقط همین شرایط رحمم من موندم بعد دوازده سال چرا با سونو و عکس اینا نفهمیده بودن شرایط ...

ببین شرایط رحم که به عقب هست فکر نکنم روی انتقال تاثیر داشته باشه یا اینکه روی بارداری طبیعی تاثیر داشته باشه.

ببین شرایط رحم که به عقب هست فکر نکنم روی انتقال تاثیر داشته باشه یا اینکه روی بارداری طبیعی تاثیر د ...

وقتی رحم مستقیم باشه جنین زودتر سفط میشه 

من توی شش هفته یک سقط داشتم 

سلام خانم های گل تاپیک ❤️

منو یادتونه؟ 

سیکل انتفال لانگ برام در نظر گرفتن، کسی در موردش چیزی می دونه؟ 

بهم روز دوم سوم پریودی ال دی و a.s.a دادن، نیمه دوم سیکل سونو شدم و بعدم یه آمپول اضافه کردن و گفتن تا زمانی که پریود بشی استفاده کن. 

کسی می دونه فرق این سیکل با سیکل عادی چیه؟ 

پست های این مدت رو خوندم.. لاکیلو جان انتقال دادی ؟ ان شاء الله با خبر خوش مثبت شدن خوشحالمون کنی ❤️

سلام عزیزم، اره انتقال دادم ولی بی بی چک من منفی شد متاسفانه. حالا بابد ببینم گرینه های دیگه چیه. فعلا چمعه هم باید ازمایش بدم.

سلام عزیزم، اره انتقال دادم ولی بی بی چک من منفی شد متاسفانه. حالا بابد ببینم گرینه های دیگه چیه. فع ...

انشالله که بی بی چکت کاذب باشه و ازمایشت مثلت شه 

من به معجزه خدا ایمان دارم