2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 86964 بازدید | 3776 پست
منم همسن تو هستم، منم این نگرانی ها رو داشتم ولی تخمک زیاد داد، در نهایت کیفیت جنین مهمه که اونم هنو ...

من یکسال بیشتر قند شیرینی جات رو حذف کردم....گاهی شاید سه ماه اینا یه تیکه بخورم.....همسرم اسپرم مشکل داره...‌اون آزمایش گفتی چی هست

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاکیلو جان حالت بهتر شد ؟؟ چه علائمی داری؟😍

من علایم سرماخوردگی فقط 😆 تبم رو اندازه گرفتم، ۳۷.۲ بود، خدا روشمر به مرحله دارو نرسیده.عطسه میکنم ، اب ریزش بینی، و پا درد 😆

من علایم سرماخوردگی فقط 😆 تبم رو اندازه گرفتم، ۳۷.۲ بود، خدا روشمر به مرحله دارو نرسیده.عطسه میکنم ...

عزیزم ایشالله خدا یه جوجه تو دلت گذاشته شک نکن من که دلم خیلی برات روشنه 😍 پا درد هم نشانه خوبیه

سلام منم دیروز داروهای ای وی اف رو گرفتم قراره از روز سوم پریودم شروع کنم....یه عالمه امپول ...ویه ت ...

منم وقتی اونهمه دارو رو دیدم واقعا از نظر روحی فروپاشیدم ولی به این فکر کن قراره مامان بشی 😍

سلام عزیزان

من امروز روز چهارده انتقالم بود و رفتم آزمایش دادم و عدد بتام ۴.۱بود گفتن باید بالای ۱۰ باشه

مرکز گفت که سه روز دیگه باید آمپول و شیاف و قرص پروژسترون استفاده کنم و بعد تکرار ازمایش

کسی بوده که بتاش بره بالاتر و مثبت بشه

الان بمن گفتن منفیه

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
من علایم سرماخوردگی فقط 😆 تبم رو اندازه گرفتم، ۳۷.۲ بود، خدا روشمر به مرحله دارو نرسیده.عطسه میکنم ...

سلام عزیزم. امیدوارم انتقالتون عالی بوده باشه و به زودی خبر مثبت شدنتونو به ما بدین  

لطف میکنید به من بگید هزینه پانکچر و انتقال در انگلیس برای شما چندتا شد؟

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.
سلام عزیزم. امیدوارم انتقالتون عالی بوده باشه و به زودی خبر مثبت شدنتونو به ما بدین لطف میکنید به م ...

مرسی عزیزم امیدوارم با همین انتقال جواب بگیرم. 

من تو انگلیس با بیمه عمومی اقدام کردم، صفر تا ۱۰۰ رایگان بود. ولی خب هنوز نتیجه نگرفتم، و اینکه یه سری آزمایشات اضافی رو انجام نمیدن که مختص شرایط من باشه. صف انتظارش هم بالاست.

ولی اگه بخواین آزاد انجام بدین از ۵ هزار پوند به بالا میشه.

مرسی عزیزم امیدوارم با همین انتقال جواب بگیرم. من تو انگلیس با بیمه عمومی اقدام کردم، صفر تا ۱۰۰ رای ...

انشالله عزیزم. خیلی هم عالی.   

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.