2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 85506 بازدید | 3734 پست
هم انتقال منفی هم سقط ولی ربطی نداره این دکترم به همه بیمارا همیمجوری میده

ببخشید میشه سنتون رو بگین 

من به دکترم گفتم قبل انتقال آنوکساپارین رو برام شروع کن قبول نکرد😭 

مرکزی که من میرم هربار از روز انتقال آنوکسا واز روز هفتم انتقال آسپرین رو شروع میکنن 

از سه روز قبل انتقال هم آمپول پروژسترون

به زودی منم مامان میشم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میشه سنتون رو بگین من به دکترم گفتم قبل انتقال آنوکساپارین رو برام شروع کن قبول نکرد😭 مرکزی ...

31 ساله 

من انتقال اولمم اینا رو بهم دادن 

توکلت بخدا باشه عزیزم 

همه چی دست خداست تا اون نخواد نمیشه 

ببین نظرات مختلفه، بعضی ها تجربه خوبی ندارن، تازه منم هنوز نتیجه نگرفتم ولی تا به الان که تخمک کشی ک ...

برای کسی که خودش باردار میشه فقط برای تایین جنسیت میخاد بازم آمپول پروستژون داره؟ ببخشید هزینه اش چقده الان؟ 

ببین نظرات مختلفه، بعضی ها تجربه خوبی ندارن، تازه منم هنوز نتیجه نگرفتم ولی تا به الان که تخمک کشی ک ...

نظر من اینه امپول پروژسترون انقد قمبلتو سوراخ سوراخ و دردناک میکنه که کلافه میشی دیگه بقیه داروهای امتقال هم اذیت کننده تر از تخمک کشی هستن به نظرم به من حالتهای اضطرابی و کم خوابی میداد جوریکه خوابم ۴ ساعت در روز شده بود 

برای کسی که بچه داره، برای تعیین جنسیت فقط بچه میخواد استرسش کمتره، ولی ماهایی که اصلا بچه نداریم فگ ...

دقیقا من الان شروع کردم،فقط به امید خدا ،پسر دار شدم میگم خدایا شکرت دوست داشتی بهم پسرم دادی،نشدم میگم خدایا شکرت صلاح نبود بهم پسر ندادی

برای کسی که خودش باردار میشه فقط برای تایین جنسیت میخاد بازم آمپول پروستژون داره؟ ببخشید هزینه اش چق ...

فرقی نداره به چه علت بخوای ای وی اف کنی داروهات عین بقیه هست فقط اگر کسی مشکل خاصی مثل مشکلات ایکنی و خون داشته باشه داروهاش ممی متفاوته وکرنه پروژسترون برای همه مشترکه همه مراحلت هم عین بقیه

31 ساله من انتقال اولمم اینا رو بهم دادن توکلت بخدا باشه عزیزم همه چی دست خداست تا اون نخواد نمیشه

توکل بر خدا این سری برای من ای وی ای جی هم نوشته

به زودی منم مامان میشم😍
بقیه اش چی؟ بعد ممکنه انقد خرج کنی آخرش هم نگیره درسته!؟

بله دیگه خواهر من درصد موفقیت ۲۵درصده،اصلا شاید بعد تخمک کشی تعیین جنسیت گفت جنسیتی که شما میخواهید تشکیل نشده،برو به سلامت،هر چی خرج کردی رفت،من واقعا تصمیمم گرفتم امتحان کنم واقعا بچه هام منو کلافه کردن که ما داداش میخواهیم