2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 88354 بازدید | 3817 پست
بله گلم طبیعی باردار شدم یکی ۲۵ سالم بود یکی ۲۸ سالم بود کلی ازمایشات ژنتیک دادیم با هزینه های بالا ...

سلام عزیزم 

میتونم بپرسم توی چ آزمایشی معلوم شد که ژن مشترک دارین باهمسرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، خوش اومدی به جمع ما، من خودم داشتم به گروه تاگرامی فکر میکردم که راحتتر هم هست ولی شانس ...

عزیزم میتونی گروه تلگرامی رو بزنی و لینکش رو اینجا بذاری که افراد جدید هم بیان

اینجوری بخوای صفحه به صفحه مطالعه کنی خیلی سخته واقعا

منم قراره ای وی اف کنم یه گروه بزنیم از تجربیات هم استفاده کنیم

سلام عزیزم میتونم بپرسم توی چ آزمایشی معلوم شد که ژن مشترک دارین باهمسرتون؟

سلام ب همگی ازمایش هول اگزوم دادمخودم دوتا ژن معیوب داشتم بعد همونا رو تو خون شوهرم آزمایش کردن ک اونم یکیشو داشت و همون باعث بیماری بچه هام میشه

سلام ب همگی ازمایش هول اگزوم دادمخودم دوتا ژن معیوب داشتم بعد همونا رو تو خون شوهرم آزمایش کردن ک او ...

سلام عزیزم

خب خوبه یه ژن مشترک پیدا کردن می دونن باید دنبال چی بگردن. انشالله برین دنبالش چیزای خوبی پیش بیاد. مرسی اینجا اومدی اپدیت کردی تا بچه های دیگه هم استفاده کنن.

عزیزم میتونی گروه تلگرامی رو بزنی و لینکش رو اینجا بذاری که افراد جدید هم بیاناینجوری بخوای صفحه به ...

من قبلا خودم عضو گروه تلگرامی بودم و از اونجا در اومدم به دلیل اینکه افراد به هم  بیاحترامی میکردن، گاهی وقتا آقایون میومدن تو گروه و مزاحمت ایجاد میکردن به ای دی افراد دیگه، و مدیر گروه باید مدام حواسش به پیامها میبود و پاک میکرد. منم از صبح تا بعد از ظهر کار میکنم، فرصت نمیکنم که حواسم به مسایل حاشیه ای تلگرام باشه. اون گروه رو پیدا کنم برات میفرستم گاهی وقتا اطلاعات مفیدی هم میگرفتین. ولی من خودم فکر میکنم اگه کسی مشکل زیادی نداره خودش رو در گیر اخبار  نکنه بهتره، تو ارامش اول کارش رو انجام بده، اینجا یا تو اینترنت، الان چت جی پی تی هم اضافه شده، اطلاعاتی که بخواین هست.  من حتی رفتم یه گروه فیسبوک خارجی هم عضو شدم، خیلی اخبار متاثر کننده میذاشتن بچه ها، و من استرس بیشتر میگرفتم، که درنهایت محبور به ترک اون گروه هم شدم. 

اگه شما فرصت وتواناییش رو دارین بزنین گروه رو، شاید بهتر بتونین مدیریت کنین 😇

ببخشید که نتونستم پیشنهاد گروه تلگرامی رو قبول کنم. ولی اگه خواستی پیدا میکنم اون گروه رو برات میفرستم عزیزم.

سلام من ی هفته هست انتقال دادم همش احساس پریودی دارمکسی میدونه یعنی چ

عزیزم من هنوز انتقال ندادم هنوز، ولی یوتیوب زیاد نگاه کردم یا توی همین پیج ها خوندم، این درد ها طبیعی است.

من قبلا خودم عضو گروه تلگرامی بودم و از اونجا در اومدم به دلیل اینکه افراد به هم بیاحترامی میکردن، ...

مرسی عزیزم اگه زحمتی نیس برای من بفرستین گروه رو

منم دوست داشتم گروه بزنم ولی شاغلم و اصلا فرصت نمیکنم

انشاء الله هممون نتیجه بگیریم

مرسی جواب دادی

مرسی عزیزم اگه زحمتی نیس برای من بفرستین گروه رومنم دوست داشتم گروه بزنم ولی شاغلم و اصلا فرصت نمیکن ...

درخواست دوستی بفرست برام، من سم سرچ میکنم پیدا کنم یادم بیاد.

سلام خواهرای عزیز،دو تا دختر دارم هیچ مشکلی نداریم،میخوام به اسرار دخترام که داداش می‌خوام برم ای وی اف،تو رو خدا هر چی میدونید راهنمایی کنید،دکتر خوب کلینیک خوب هزینه خوب و اینکه آمپول زدن رو باید بلد باشی یا نه

سلام من روز چهاردهم ازمایش دادم بتام مثبت شده ولی لک دیدم یکمی هم زیر شکمم درد میکنه 

من سابقه سقط دارم برای همین انوکسا و پردنیزولون و سرم ivig  هم مصرف میکنم 

الان چکار کنم ؟ دکترم جواب نمیده 

روزی یک امپول پروژسترون میزنم ، دو تا بزنم ؟؟