2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 86600 بازدید | 3758 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبین کسی تجربه ای یو ای ندارع؟

سلام عزیزم 

من دوبار داشتم 

ولی چون اسپرم شوهرم خیلی ضعیف بود و خودمم درد شدید داشتم تازه فهمیدن رحمم دهانش تنگه و طولش شرویکس کوتاه 

منفی شد 

خیلی مراحلش راحته 

دمت گرم بابات راهنماییت لوبیا سبز چطوری درست میکردی؟؟و پای مرغ رو من تیرویید کم کار دارم

خواهش میکنم عزیزم

پای مرغ با آب بزار بجوشه تا کامل کف روشو بردار بعد یه پیاز بزرگ بزار تا با هم بپزند یکمم نمک بزن

میتونی تو سوپ هم استفاده کنی ولی من همین جوری تنهایی میپختم و با ایمو میخوردم بد نمیشه

لوبیا سبز هم آبپز کن با نمک بخور یا یکم روغن زیتون بزن

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش میکنم عزیزمپای مرغ با آب بزار بجوشه تا کامل کف روشو بردار بعد یه پیاز بزرگ بزار تا با هم بپزند ...

لطف کردی عزیزم 

خدا گل پسرت صحیح و سالم بزاره بغلت

برای منم دعا کن 

سلام عزیزم من دوبار داشتم ولی چون اسپرم شوهرم خیلی ضعیف بود و خودمم درد شدید داشتم تازه فهمیدن رحمم ...

چقد هزینه اش شد 

من یه پسر دارم ولی برای دومی چندسالع منتظرم ولی نمیشه که نمیشه 

پسرم کلاس سومه اونم اصرار داره ابجی یا داداش میخواد

میشه اگه سختت نیست مراحلش رو بگی و هزینه اش؟ اصلا ارزش داره برم دنبالش

کار خاصی نداره فقط دارو میدن ، هر وقت اندازه فولیکول مناسب بود ، آمپول آزادسازی میدن،  حدود ۳۶ ساعت بعدش تزریق اسپرم به بدن انجام میدن ، روزی که برای آی یو آی میرید نمونه اسپرم میدید ، تزریق هم درد خاصی نداره ، شبیه پاپ اسمیر 

هزینه هم بسته به جایی که میرید و بیمه که دارید متفاوت هست ولی چند ماه پیش انجام دادم هزینه آی یو آی به جز دارو ها و سونو آزادش حدود ۷ تومن میشد 

من دلیل ناباروری نامعلوم هست ، نتیجه منفی شد

کار خاصی نداره فقط دارو میدن ، هر وقت اندازه فولیکول مناسب بود ، آمپول آزادسازی میدن، حدود ۳۶ ساعت ...

اگر درست متوجه شده باشم ، اگه اسپرم مشکلی نداشته باشه ، آی یو آی فرقی با اقدام طبیعی نداره 

آزمایشات کامل انجام دادید ؟ عکس رنگی و آزمایش اسپرم و آزمایشات هورمونی و ...

اگر درست متوجه شده باشم ، اگه اسپرم مشکلی نداشته باشه ، آی یو آی فرقی با اقدام طبیعی نداره آزمایشات ...

ممنونم عزیزم از توضیحاتت 

همرو انجام دادم 

گفتن علت مشخص نیست 

فقط یه کم تحرک اسپرم پایینه اونم گفتن مشکلی نیست

بازم ممنونم 💚

نه عزیزم مشکل انعقادی نداشتم ولی دکترم بعد اینکه هماتوم برطرف شد دوباره شروع کرد براممنم تقریبا یه ه ...

سلام عزیزم اسپرین رو قطع کردی لک و خون برطرف شد ؟ بعد از چند هفته اسپرین دوباره شروع کردن ؟ هنوز اسپرین داری ؟ درد هم داشتی موقع لک یا نه ؟ 

من دوباره اسپرین شروع کردم بعد چهار روز خونریزی کردم دیشب ، الان هم یکم اومد، دکترم گفت قطع کن تا برطرف شه  

سونو رفتم گفتن برا قلب زوده هفته بعد باید دوباره برم