بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی مهمه که بتونی براشون زمان بزاری، اعصابتو بزاری و از عهده مالیش بر بیای
وگرنه میشن دو تا سه تا بچه باکلی عقده
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
کن مخالف تک فرزندی هستم به نظرم آدم یا نیاره یا لااقل دوتا بیاره فردا روزی یه اتفاقی افتاد اون بچه تنها نباید بمونه ویا برای همین یکیتون یه اتفاقی بیفته لااقل وجود یه بچه دیگه مایه آرامش و امید هستش
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
کن مخالف تک فرزندی هستم به نظرم آدم یا نیاره یا لااقل دوتا بیاره فردا روزی یه اتفاقی افتاد اون بچه ت ...
عزیزم یه دور از جونی چیزی...
داری راجب پاره ی تن یکی انقدر راحت حرف میزنی؟؟
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
بچه داری دست تنها و خیلی اذیت شدم و میشم. مشکل معده هم دارم. شوهرمم هیچی کمک نمیکنه. بدنم ضعیف و اعصابم خیلی خورد شده. سریع مریض میشم. افسردگی گرفتم هیچ تایمی برا خودم یا استراحتم ندارم
عزیزم یه دور از جونی چیزی... داری راجب پاره ی تن یکی انقدر راحت حرف میزنی؟؟
إن شاالله هزار سال دور از خودش و خانوادهاش اتفاق بد.
فقط اتفاق بد نیست الان این همه بچه که مهاجرت میکنند و پدر و مادر تنها میشن یا بره یه شهر دور ازدواج منه
بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!