2777
2789
عنوان

آرایشی دارم مشاور ام

41 بازدید | 8 پست

سلام دوستای خوبم!

اگه دنبال لوازم آرایشی و بهداشتی باکیفیت از برندهای خارجی هستید، من اینجام تا کمکتون کنم! هر سوالی داشتید یا برای انتخاب محصولی نیاز به راهنمایی داشتید، با مشاوره رایگان در خدمتتونم.

اگه خرید هم داشتید، با افتخار براتون آماده می‌کنم.

منتظر پیام‌هاتون هستم!

مشکلات پوست و مو هم درمان میشه

مثل:ریزش مو،وزی مو،لک پوستی،خشکی پوست و...

روبیکا هم کانال دارم

کرم و محصولات گیاهی هم خودم میسازم و دارم اگه بخواین

تو باسلام هم غرفه دارم میتونید بهم اعتماد کنید

ام ان دی ک نیست

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نفیس نیستماز شرکتشون متنفرم

منممم همینطور مزخرف ترینن کدوم غرفه است تو باسلام عزیزم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

فروشگاه آریاساگه چیزی هم میخواستی که تو غرفه ام نبود بگو اضافه کنم خیلی محصول جدید داریم

مرسی قسنگم حتما سر میزنم اتفاقا میخاستم سفارش بدم محصول پوستی زدم تو سبد خریدم پس برم اونارو لغو کنم😁

مرسی قسنگم حتما سر میزنم اتفاقا میخاستم سفارش بدم محصول پوستی زدم تو سبد خریدم پس برم اونارو لغو کنم ...

قربونت برم عزیزم

دوست داشتی یه سر بزن اگه چیزی هم میخواستی که تو غرفه نبود بگو اضافه میکنم

قربونت برم عزیزمدوست داشتی یه سر بزن اگه چیزی هم میخواستی که تو غرفه نبود بگو اضافه میکنم

چشم گلم مبگم ممنونمم