2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک 👻🔥

313 بازدید | 49 پست

چیزای ترسناک بگید از اتفاقای ترسناک بگید

دوست من با یکی که جن داشت در ارتباط بود بعد میخواست پول بزنه براش بعد این که پول زد اسم اون ادم از تراکنش ها حذف شد مثلا میره تو سابقه ها شماره کارت هست ولی هیچ اسمی بالاش نیست 😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگید من میتلسم🦍🦍

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چند بار واسم شیشه ماشینم آوردن پایین

یه سری هم آینه بغل واسم درست کردن

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

تاپیک خوبیه حتی اگه سرگرمی باشه😁

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه گربه سیاه تو کوچمون بود خیلی عجیب بود رفتاراش منم یه شب رفتم اشغال بزارم جلو در کوچه خلوت بود یهو دیدم داره میاد سمتم گفتم بسم الله یهو دیدم خندید گفت اسکل جن نیستم