2777
2789
عنوان

دعا نویس بهم گفت شوهرت

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 67 پست
نه بابا توی اینستا همشون دروغهمن فقط یک نفر رو قبول دارم ( لطفا ازم نخواید که شمارشو بدم بپرسیدک به ...

آخه چرا نمیدی... شاید واقعا گره زندگی منم باز کرد و ازین بدبختی نجات پیدا کردم 😪

من باشم همچین پولی نمیدم

با گوشیت تندخوانی سوره بقره رو دانلود کن هر صبح بزار حتی اگر داری کار انجام میدادی بزار خودش بخونه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به تجربه در مورد شوهر خودم دیدم تغذیش به هم بریزه یه مدتیا رابطه جنسی کم باشه به شدت عصبی میشخ

شوهر من واقعا بی دلیل عصبی میشه..نمیشه باهاش بحث کردیم الکی..همه میگن چون کاسبه و از صب تا شب با مردم سر و کله میزنه عصبیه ولی بعضی وقتا خودش میگ واقعا دست خودم نیست 

فقط این که گف شوهرت گاهی اوقات خیلی خوبه گاهی اوقاتم خیلی عصبی دیدم راست میگه اینو..برا همین دودلم ب ...

خیلی هنر کرده خب همه مرد ها همینن

ما همسایمون دعانویس بود

پسر خودش جدا شد اگه میتونست خودش درست میکرد

تازهههههه خیلی هم ادعا داشت

آخه چرا نمیدی... شاید واقعا گره زندگی منم باز کرد و ازین بدبختی نجات پیدا کردم 😪

از روی بخیل بودن نیست 

چون تماس بگیرید باید بکید کی معرفی کرده و اگه منو بگید ممکنه این خانم به دوستم که معرفیم مرده بگه که این شماره رو به کسی دادم و ناراحت بشه چون دوست و همکارم ازم قول گرفت به کسی ندم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
خیلی هنر کرده خب همه مرد ها همیننما همسایمون دعانویس بودپسر خودش جدا شد اگه میتونست خودش درست میکردت ...

دعا موقتیه تهش هم بدبختیه

جاش صبور باش آروم باش توکل کن به خدا تا از سختی عبور کنی

خیلی هنر کرده خب همه مرد ها همیننما همسایمون دعانویس بودپسر خودش جدا شد اگه میتونست خودش درست میکردت ...

جدی؟؟

چون یبار یکی میگف دعانویس بهم گفته دعا رو ماها ک خودمون دعا میدیم اثر نمیزاره🙄

از روی بخیل بودن نیست چون تماس بگیرید باید بکید کی معرفی کرده و اگه منو بگید ممکنه این خانم به دوستم ...

خب شماره نده..خودت بهش بگو برام یه سرکتاب باز کنه ببینم چی میگه..اگ راست بود هرچی بگه پولشو میدم دعا بنویسه برام

مشاوره برو جای ۴ میلیون ۱۰وجلسه برو مشاوره ریشه یابی کنه مشکلاتی روان شناس خوب

بخدا رفتم و فقط گف همسرت با توجه ب خصوصیاتی ک داره باید درمان شه و باهام در ارتباط باشه.. وهرم دو جلسه اومد ولی گف دیگ نمیام 

خب شماره نده..خودت بهش بگو برام یه سرکتاب باز کنه ببینم چی میگه..اگ راست بود هرچی بگه پولشو میدم دعا ...

نمیتونم عزیزم 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️