2777
2789
عنوان

دعا نویس بهم گفت شوهرت

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 67 پست
یه مدت خودتو مشغول کن زیاد بهش گیر نده کار خودتو بکن ۷۰ درصد درگیر مسائل شخصی خودت باش تو خونه بزن ب ...

بله من خیلی وابسته به همسرمم و کاراشو مثه ذربین زیرنظر میگیرم..

هرچقدر میخام توجه نکنم ولی نمتونم😪 و فقط خودم عذاب میکشم... بعد از دو هفته قهر دیروز برام دسته گل گرفت و اومد اشتی کرد ولی دلم باهاش صاف نیس و ب خودم میگم دیگ نباید زیاد دم پرش باشم..باید بیخیال باشم.. کاش بتونم مثه بقیه انقد بیخیال شم..

اگه نماز میخونین میشه برا آرامشم دعا کنین..خیلی محتاجم ب دعاتون🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من خیلی وابسته به همسرمم و کاراشو مثه ذربین زیرنظر میگیرم..هرچقدر میخام توجه نکنم ولی نمتونم😪 و ...

خب مشخص شد گره ای که خودتون میتونید با دستتون باز کنید چرا بسپری دست اجنه

سعیاو بکن کم کم وابستگی کم میشه

مردها از زن وابسته گریزانند

حالا که آشتی کرده تو هم زیاد گیر نده رابطمون سرد میشه

فقط این که گف شوهرت گاهی اوقات خیلی خوبه گاهی اوقاتم خیلی عصبی دیدم راست میگه اینو..برا همین دودلم ب ...

دروغگو ان همشون باور نکن .لعنتیا.

اون سه میلیون وخرده رو .

یه مبلغی .هر چقدر در توان به نیازمند کمک کن .بگو در راه خدا .برای حل مشگلم .بنظرم هم ثوابش رو میبری هم.انشا الله مشکلت حل میشه.

پیش دعا نویس رفتن و سرکتاب باز کردن ،ضررهای سنگینی به زندگی شما وارد میکنه.

اگر خودتون و همسرتون و زندگیتونو دوست دارین ، اول از همه نمازاتونو بخونین و از قرآن برای حل مشکلات کمک بگیرین

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083