2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با شوهرم دعوای بدی کردم دیشب. واسه تولدش قبلا سنگ تموم گذاشتم . بعدش توقع نداشتم واسه تولدم منو برد کیک فروشی گفت کدومو میخوای? منم دوست داشتم سوپرازم کنه ولی خبری نبود. اخرشم گفت چی دوست داری روی کیک بنویسه?? اینو از من پرسید خیلی ناراحت شدم گفتم من نباید بگم نمیخواد چیزی بنویسه. اخرش خودش هبچی نگفت و فروشنده خودش یه جمله نوشت روش. خیلی بهم برخورد و همه کارایی ک براش کرده بودم همش جلوچشمم اومد و سوختمااا.... اخرشم دعوای شدید..البته من فقط گریه کردم

منم با شوهرم دعوای بدی کردم دیشب. واسه تولدش قبلا سنگ تموم گذاشتم . بعدش توقع نداشتم واسه تولدم منو ...

منم واسش تولد گرفتم اما ببيني چيكار كرد 

A heart ❤️that loves 💏is always young
 چیکار 

شبش رفت باشگاه تا ده وقتيم ك اومد گفتم نبايد امشبو ميرفتي باشگاه گفت امشب واسه تو مهمه اما واس من فرقي با شباي قبل نداره يعني هرچي زحمت كشيده بودم خستگيش تو تنم موند گفتم ديگه براش تولد نميگيرم بس كه از خود راضيه 

دیگه اصلا بهش پیام نده سر خودتو گرم کن. بعدم عادی باش.یکمم سرد. اما باهاش بدحرف نزن فقط سرد باش

اومدم ني ني سايت كه ديگه زنگ نزنم بهش چون يكسره كرده بودم ج نميداد ميخاستم خفش كنم