من موز رو له میکنم گردو هم ریز ریز میکنم قغطیش میکنم توپی توپی میکنم تو کاکائو آب شده میغلتونم تا همه جاش شکلاتی بشه میزارمش یخچال تا خودشو بگیره بعد میخورمش
پودر نارگیل با خامه صبحانه ترکیب کن تا خمیر تقریبا سفت بشه جوری که بتونی با دست حالتش بدی، بزار فریز بعد شکلات بن ماریکن بنداز تو شکلات بیارش بیرون خودش میبنده یا بزار یخچال
اره خیلی من کددوستدارم میتونی بیسکویت ساده هم پودر کنی بهش موز بزنی با ی کوچولو شیر کفقط بیسکویت از خشکی در بیاد تا توپی بشه بعد تو همون شکلات بزنی بعدش پودر پسته یا کنجد بزاری یخچال