2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی ها بیان

200 بازدید | 33 پست

حروف الفبا بچه تون تا کجا یاد گرفته، من تا درس میدم مامانا میگن وااای چقد زود زود درس میدی والا من از بودجه بندی عقبم بچه هام خوب یاد گرفتن مشکلی ندارن اولیاشون اصرار دارن که نه درس نده زوده

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

ق

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

درس ق

دخترم همه رو مشکل داره

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ق

ما دو درس جلو تریم اخه بودجه بندی ق برا دی ماهه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

ق شمادرستون کجاست 

ما هم‌میگیم تند درس میدن چون بچه هنوز خیلی مشکل داره تو خوندن و نوشتن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

درس قدخترم همه رو مشکل داره

چطور همرو مشکل داره!خب تمرین کن باهاش 

چطور همرو مشکل داره!خب تمرین کن باهاش

همه ی همه رو نه ولی زود پیش میرن تا میاد ی کلمه رو بفهمه بعدی میاد گیج میشه

نمیتونم دخترم اوله پسرم دوم ابتدایی خودم دانشجو

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ق شمادرستون کجاست ما هم‌میگیم تند درس میدن چون بچه هنوز خیلی مشکل داره تو خوندن و نوشتن

من اُ استثنا رو امروز دادم، بچه های من همه عالین انقدر که تمرین کردم خوندن و نوشتنشون خوبه برا همین میرم جلو وگرنه ببینم بلد نیستن درس نمیدم کلا شتید از ۳۰نفر ۴نفر قابل قبولن اونام نیاز ویژه ن کار میکنم جدا باهاشون

من اُ استثنا رو امروز دادم، بچه های من همه عالین انقدر که تمرین کردم خوندن و نوشتنشون خوبه برا همین ...

کلاس دخترم ۱۵ نفرست همه هم مشکل دارن

میشه منو راهنمایی کنین چطور باهاش کار کنم‌ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ل هستن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
همه ی همه رو نه ولی زود پیش میرن تا میاد ی کلمه رو بفهمه بعدی میاد گیج میشهنمیتونم دخترم اوله پسرم د ...

خب شرایطتون خیلی سخت شد😶همتون درس دارید، اخه دیر درس بدیم میمونه برا بعد عید وقت نیس 

ل هستن

خوبه ولی باز من حلو ترم😂کلا همکارای اول مدرسمون همه باهم درس میدیم

خب شرایطتون خیلی سخت شد😶همتون درس دارید، اخه دیر درس بدیم میمونه برا بعد عید وقت نیس

اره واقعا سخته کمکمیم ندارم 

گاهی کلافه میشم

حالا کلاس انلاین بودنی بدترم هست

خوبه ولی باز من حلو ترم😂کلا همکارای اول مدرسمون همه باهم درس میدیم

مجازی که شد معلمشون اروم درس داد و سر درس ای و ا چون چهارشکل بود زیاد موند.اما خب خداروشکر خیلی عالیه سی تا دانش اموزن همه یادگرفتن همه‌چیزو‌خیلی خیلی کار میکنه بابچها

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.