2777
2789

اره دارن میگن ولی من هنوز انتخاب واحد نکردمه ببینیم کد مجازی رو میزارن یا نه

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثابت ۱ تومنمتغییر هم ۲ تومن

چه رشته ای هستی و کدوم شهری... 

من یاسوجم رشته روانشناسی ثابت 780میدم

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
جدی پس چرا آزاد ایقدر گرونه ترمی حداقل ۸ تومن شما رشته اتون چیه

چون اسمش روشه دیگه آزاد 😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

جدی پس چرا آزاد ایقدر گرونه ترمی حداقل ۸ تومن شما رشته اتون چیه

خب آزاد کلاس داره

ولی از من به تو نصیحت 

اگه شاغل نیستی برو آزاد

پیام نور کلاساش کمه اصلا حس و حال دانشگاه رو نمیگیری

من روان میخونم

خب آزاد کلاس دارهولی از من به تو نصیحت اگه شاغل نیستی برو آزادپیام نور کلاساش کمه اصلا حس و حال دانش ...

من دختر خالم دانشجو هست طفلی نمی‌دونست اینقدر منصفانه هست پیام نور میومدی اونجااحه بابا مامانش سر شهریه آزاد اینقدر سرکوفت میزنن بهش  

میترسم دیر انتخاب رشته کنم کلاسای حضوریش ظرفیتش تکمیل شه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
من دختر خالم دانشجو هست طفلی نمی‌دونست اینقدر منصفانه هست پیام نور میومدی اونجااحه بابا مامانش سر شه ...

ارع اینم هست

منم چون پدر مادرم توان شهریه آزاد نداشتن رفتم پیام نور

ولی غیرانتفاعی هم هزینش تقریبا مث پیامه

ارع اینم هستمنم چون پدر مادرم توان شهریه آزاد نداشتن رفتم پیام نورولی غیرانتفاعی هم هزینش تقریبا مث ...

بعد میدونی چیه

پیام نور کتاب بخری میشه بفروشی باز  برا ترم بعد بخری

این طفلی همش جزوه باید چاپ ‌نه هزینه اونم ب کنار