2777
2789
عنوان

بارداری موفق بعد از زایمان زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 88 پست
من شنیدم کسایی ک سرکلاژ میکنن خیلی باید استراحت کنن درصورتیکه شما میگید استراحت نسبی دارید!!!من فقط ...

آره درستش همون مطلقه نسبی فایده ندارد

من اوایل خیلی مراعات میکردم و حتی هفته قبلشم رفت سونو گفت دهانه بستست بعدش مراعات نکردم زیاد و رفتم بیرون و فعالیت داشتم و برعکس یبوست گرفتم کار دستم داد

متاسفانه دکترمم خوب نبود بااینکه میدونست من زایمانزودرس داشتم و دوماه بعدش مجدد باردار شدم هفته۱۹سرکلاژم کرد و فقط یه شیاف و قرص آسپرین داد 

خدایا برام معجزه کن تا تلخی گذشته برام کمرنگ بشه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اون سه تا سقط سرکلاژ بودین؟موقعی که سرکلاژ کردین بعدش انقباض و دردم داشتین ؟

سقط ها نه تو همون هفته پایین بود 

بعد سرکلاژ دکتر گفت اصلا نباید درد و عفونت بگیری 

و خداییش تا درد یا انقباض بود دکترم رسیدگی میکرد 

انشاله یه سالمش قسمت شما واقعا سخته 

خدا ب حق شش ماهه رباب فرزند سالم صالح روزتون کنه

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

سقط ها نه تو همون هفته پایین بود بعد سرکلاژ دکتر گفت اصلا نباید درد و عفونت بگیری و خداییش تا درد یا ...

خداروشکر عزیزم واقعا دکتر خوب داشتن نصف راهو آسون می‌کنه شاید اگه به منم دارو برا درد و انقباض میداد این اتفاق نمی‌افتاد

برا منم دعا کنید خدا برام جبران کنه دردهایی رو که کشیدم🙁

خداروشکر عزیزم واقعا دکتر خوب داشتن نصف راهو آسون می‌کنه شاید اگه به منم دارو برا درد و انقباض میداد ...

اره خداییش باهام هماهنگ بود در تماس بود تعداد انقباضات می‌شمرد خوب بود 

ولی همه اینا ب کنار اینا امتحانای سخت الهی هست 

انشاله پیروز و موفق باشی

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

اره خداییش باهام هماهنگ بود در تماس بود تعداد انقباضات می‌شمرد خوب بود ولی همه اینا ب کنار اینا امتح ...

😔

تاپیکم خوندبد؟داروهامم نوشتم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

سلام عزیزم میدونم چقدر سختی کشیدی ولی اصلا نا امید نباش من چهار تا سقط داشتم هفته های 19 .13 5.و 23 هفته ...البته برا 23 هفته سرکلاژ هم شدم اما بازم نشد ...خیلی سخت گذشت از این دکتر به اون دکتر هر روز یه چیز جدید اما چیزی که خیلی مهمه یه دکتر خوب و دلسوز پیدا کن برای ماهایی که نارسایی دهانه رحم داریم خیلی مهمه کسی که سرکلاژ میکنه تبحر داشته باشه 

الحمدالله من الان یه پسر سه ساله دارم 

سرکلاژ و استراحت مطلق مطلق فقط برا سرویس بلند میشدم 

زمان سرکلاژ هم خیلی مهمه نباید بزارید برای هفته های بالا همون 12.13 هفته انجام بشه بهتره 

مشکل شما انشالله با استراحت و سرکلاژ خوب حل میشه من علاوه بر اینکه نارسایی داشتم طول سرویکسم هفته 6 ...26 بود یعنی کلا کم بود و تا 12 هفته که سرکلاژ شدم 18.5 شد 

سلام تاپیکم بخونین و پیش درمانگر مجرب برینجایگزین سرکلاژ هم یه دارویی هست هم مصرفش راحته همم هزینش ۱ ...

آره عزیزم فرفیون خریدم که انشالله اگه باردار بودم مصرف کنم البته من سرکلاژ شکمی هم کردم

امان از تجربه تلخ😔

خدا بهتون صبر بده، 

من تجربه تلخ نداشتم اما  برا پیشگیری از تجربه ی تلخ استفاده کردم و خداروشکر درکنار فرفیون قرص خون طب اسلامی هم که میخوردم همون روز اول تاثیرش میدیدم اما بعضیا سه الی شیش شب باید مصرف کنن من تا سه شب استفاده کردم