2777
2789

که دیشب چت هایی دیدم (با یه زن چت کرده بود @شوهرمو میگم )ازش که اصلا برام مهم نبود و اصلا حتی به روشم نیاوردم 

اصلا تغییری در رفتارمم ایجاد نشد 

الان یه لحظه یادم افتاد که من دیشب همچین چیزی دیدم گفتم اینجا بنویسم 😂🥲یه حالتی بین بغض و خندم نمیدونم چرا 

اگه قبلا بود قطعا تاالان دعوایی میکردم کل ادم و ادم رو خبر کرده بودم شکایتم کرده بودم ولی الان حالتام برا خودمم عجیبه 

این حجم از بی تفاوتی واقعا برام عجیبه 😑

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بهش امیدی نداری بهش حسی نداری

اره بهش هیچ حسی ندارم 💔خداشاهده نزدیکم میشه کم میمونه بالا بیارم بزور خودمو نگه میدارم 

بااون همه بلاهایی که سرم اورد طبیعیه فکرکنم بی احساسیم 

چی شد اینجوری شدی

نمیدونم واقعا خودمم نمیدونم از کجا شد ولی من قبلا یه ادمی بودم شدیدا احساسی ها برای یه مورچه که دونه نمیتونست بلند کنه گریه میکردم اما الان انگاراز سنگم 🥲💔

داخل تاپیکام هست گوشه هایی از بلاهایی که سرم اومده ولی واقعا بااونهمه بلا من بازم احساسی بودم اما الان 😂واقعا جالبه برام 

آره واقعا وقتی یه اتفاقی مکرر تکرار میشه دیگه بهش عادت میکنی و در مقابلش هیچ حسی نداری و چقدر بده:)) ...

🥲الان تنها چیزی که برام تو زندگیم مهمه همین دوتا دختر کوچولوهام هستن که به هیچ عنوان نزارم تنها بمونن بدون خودم 

الانم دارم میرم انتخاب واحد انگار نه انگار چیزی شده 😂خیلی جالبه و غمگین 

🥲الان تنها چیزی که برام تو زندگیم مهمه همین دوتا دختر کوچولوهام هستن که به هیچ عنوان نزارم تنها بمو ...

عزیزم خدا حفظشون کنه

واقعا مادری که تو بدترین شرایط بازم فکر بچه‌هاشه و تنهاشون نمیذاره قابل ستایشه

ان‌شاءلله اوضاع بهتر میشه نگران نباش🙂

عزیزم خدا حفظشون کنهواقعا مادری که تو بدترین شرایط بازم فکر بچه‌هاشه و تنهاشون نمیذاره قابل ستایشهان ...

قربونت ❤️

من خودم ب درک تاالان هرچی سرم اومد تحمل کردم ازاین بدتر هم بوده ولی من الان باید مواظب این دوتا باشم اونا مهم ترن 

قربونت ❤️من خودم ب درک تاالان هرچی سرم اومد تحمل کردم ازاین بدتر هم بوده ولی من الان باید مواظب این ...

افرین   بهت افتخار میکنم  به عنوان یه همجنس   هرزمان  تونستی دختراتو ببری  جداشو  تحسینت میکنم رهاشون نمیکنی

تاپیک  فرشته بوکانیم   رو نگاه کن ....

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

افرین بهت افتخار میکنم به عنوان یه همجنس هرزمان تونستی دختراتو ببری جداشو تحسینت میکنم رهاشو ...

❤️🥲

اره میدونم نیان یه تلنگر بود برای همه دنیا نمیخوام دخترای منم نیان های اینده بشن خدایی نکرده 

نمیتونم ببرم اینا پارتیشون کلفته دوسوت ازم میگیرن برا همینم بخاطر دخترا تاحالا نرفتم من مسئولم درقبال این دوتا 

من تاپیک رو نگاه کردم برات نوشتم برو رو شعورت کار کن چون بهم گفتی عین آدم دعوت کن خواستی برو نگاه کن خودتم تو اومدی گفتی لایق خیانت بودی توام لایق خیانت بودی؟ من کاری به حرفایی که زدیم و توهین ها ندارم اما تو میدونی اون زن چه بلا هایی سرم آورده؟

میدونی بهت بگه برای پسرم دعا میگیرم طلاقت بده یعنی چی ؟ میدونی اینکه بهت بگه بچه نیاری ازش چون از زن سابقش بچه داره یعنی چی ؟ من اومدم از زنی بگم که روز شب نقشه میریزه از هر روشی برای کندن مال شوهرم استفاده کنه حتی سفارش غذایی که دخترش دوست نداره اونوقت میگی مثل آدم دعوت کن یکم بیشتر فکر میکردی این همه توهین درست نمیشد من تاپیک رو بستم چون تحمل آدمایی که سطحی فکر میکنن نداشتم بحرحال ازت معذرت خواهی میکنم 

خدانگهدار 

من تاپیک رو نگاه کردم برات نوشتم برو رو شعورت کار کن چون بهم گفتی عین آدم دعوت کن خواستی برو نگاه کن ...

ببین همه مون نقاط تاریک و ضعف داریم !

هیچکدوم هم لایق این بلاها نبودیم ولی سرمون اوردن !

میبینی خیلی جالبه هممون انگار مثل همیم 

توام برات مهم نباشه چی میگن برن بدرک همشون 

اشکال نداره منم بی احترامی کردم شرمنده بابتش 🥲❤️خیلی خیلی. معذرت میخوام 🫂