2777
2789
عنوان

به حدی به احساس سردی و یخ بندون رسیده درونم که

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 20 پست
ببین همه مون نقاط تاریک و ضعف داریم !هیچکدوم هم لایق این بلاها نبودیم ولی سرمون اوردن !میبینی خیلی ج ...

من ازت ناراحت بودم تا تاپیک آخرت خوندم خیلی بهم ریختم خیانت بدترین زخمی هست که زن میخوره تو اون لحظه به خودم گفتم باید از دلت در بیارم امیدوارم منم ببخشی هرچند تاپیک باز زدم بازم با یکی که الکی توهین میکرد دعوام شد بخدا اما نمیدونم چرا نسبت بهت دلم خیلی گرفت ناراحت شدم و شرمنده شاید چون به قول خودت یه تجربه تلخ مشترک داریم

من دومین ازدواجم رو دارم با آخرین قطره صبرم میگذرونم 

هرجا هستی موفق باشی روزگارت خوش بشه 🌹

من ازت ناراحت بودم تا تاپیک آخرت خوندم خیلی بهم ریختم خیانت بدترین زخمی هست که زن میخوره تو اون لحظه ...

از خیانت بدتر تجاوزی هست که بهم شد من تجربه های تلخ زیادی داشتم تاالانشم که سرپا موندم نمیدونم بگم معجزه یا از سگ جونیم بوده قربانی تجاوز تو سن ۱۴سالگی خیلی چیز زیادیه بخدا بعدشم دردای دیگه این مرد منو هزار جور شکسته هربارم بدتر از قبل 💔🥀

من روحم هزار تیکه هست زود عصبی میشم ولی واقعا شماهم خیلی زودتر از امن عصبی میشین براهمونه زود به دعوا میخورین 😂

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خیانت بدتر تجاوزی هست که بهم شد من تجربه های تلخ زیادی داشتم تاالانشم که سرپا موندم نمیدونم بگم م ...

خیلی متاسف شدم خدا صبرت بده تا بتونی باهاش کنار بیای ، اره من زود عصبی میشم اگر بدونی دوتا شوهری که وارد زندگیم کردم چی بودن بهم حق میدی بازم تو مادر شدی اما شوهر فعلیم این حقو ازم گرفته حتی شرط گذاشت مهریه ام ببخشم تا اقدام کنیم اما با توجه به خیانت و سابقه زیرحرف زدنش نتونستم قبول کنم اما فکرش بکن منی که بخاطر مادر شدن تن به ازدواج دوم دادم حالا دارم ذره ذره میسوزم

خیلی متاسف شدم خدا صبرت بده تا بتونی باهاش کنار بیای ، اره من زود عصبی میشم اگر بدونی دوتا شوهری که ...

دختر اگه بچه نداری طلاق بگیر 

ببین خداشاهده من فقط بخاطر بچه هام موندم من سنم کم بود تو ۱۷سالگی مادرشدم بعدشم دومی الان با ۲۳سال سن از همه چی خستم تنها دلخوشیم این دوتا بچه هستن نذار به بی حسی من برسی طلاق بگیر تا بچه نداری 

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

دختر اگه بچه نداری طلاق بگیر ببین خداشاهده من فقط بخاطر بچه هام موندم من سنم کم بود تو ۱۷سالگی مادرش ...

خواهر من همین حالش بی حسم حوصله طلاق و بعد طلاق ندارم چون سر قبلی بدجور افسردگی گرفتم