2777
2789
عنوان

شوهر با حقوق کم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7627 بازدید | 164 پست
پدر شوهرت داره کمک نمیکنه ؟ پدر شوهر دخترمن بااینکه حقوق بازنشستگی داره واز هیچ کجا درآمد دیگه نداره ...

پدرشوهرم سال تا سال سراغی هم از ما نمیگیره صفحه قبلی گفتم حتی تایدی هم نداده تا حالا بهمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه برم اسنپ کار کنم ولی خوشم نمیاد.ماشینمون داغوون میشه هرچی در بیاره باید بده واسه درست کردن ماشی ...

خوب بره چرا نمیذارید؟ اجازه بدید بره، گاهی اوقات فقط باید حرکت کنی، خود به خود روال طبیعت و روزگار اون چیزی که قراره سر راهت قرار بگیره رو قرار میده

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

خوب بره چرا نمیذارید؟ اجازه بدید بره، گاهی اوقات فقط باید حرکت کنی، خود به خود روال طبیعت و روزگار ا ...

خب میگم ماشینمون خودش خرج داره در حالت عادی بره مسافرکشی بدتررررررر خرج میفته رو دستمون هیچی گیرمون نمیاد فکر همه جاشو کردیم🫠

مگه زبانه ؟ از صبح تا ۵ عصر سرکاره چجوری هنوز نرسیده دوباره بره سرکار؟!

می‌تونه خواهر من. اگه نمیشد من نمیگفتم این حرفو. آدمیزاد هرکاری که بخواد می‌تونه انجام بده چیزی رو انجام نمی‌ده که خودش نمی‌خواد.

شک نکنید یه خورده شرایط مالیش اوکی بشه سه شیفت هم کار میکنه

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

مگه زبانه ؟ از صبح تا ۵ عصر سرکاره چجوری هنوز نرسیده دوباره بره سرکار؟!

دیدی تا حموم میکنه شام بخوره شده ساعت 7ونیم شب .یکمم دراز بکشه شده ساعت 10 شب باید بخوابه ک صبح ساعت 7 بره سرکار 

خب میگم ماشینمون خودش خرج داره در حالت عادی بره مسافرکشی بدتررررررر خرج میفته رو دستمون هیچی گیرمون ...

چند سالش