2777
2789
عنوان

شوهر با حقوق کم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7627 بازدید | 164 پست
هیچ کاری این ساعت نیست چ کاری هست ک این ساعت باشه

صددرصد هست، شما هنوز نرفتید دنبالش میگید نیست. اگه شهر باشید که قطعا هست

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

هرجا میرم واسه کار همش ایراد چرت و پرت میگیرن اعصابمو بهم میریزن.بعد حقوقاشون ب شدت کمه 4 تومنه 3 تو ...

خب همینجوری بشینی چیزی میشه؟ بااااید دو نفرتون کار کنید یا شوهرت دوتا شغل و درامد بیشتر داشته باشه یعنی خودتون باید یه کاری برای خودتون بکنید

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه داره چجوری دوباره شب بره جایی کار کنه خسته کوفته اس .

پدر شوهرت داره کمک نمیکنه ؟ پدر شوهر دخترمن بااینکه حقوق بازنشستگی داره واز هیچ کجا درآمد دیگه نداره خدا خیرش بده از اول کمک بوده برای دخترم مثلا برنج سالیانشون رو میگیره سالی چند بار مسافرت میرن هما خرجاشون با پدرشوهرشه پسرش رو گذاشت غیر انتفاعی نگفت نذارپولش رو این داد والله دخترم به خودشم میرسه اصلا نمیگن مستاجری ول خرجی نکن و از کمکشون هم دریغ نمیکنن من میگم اونا اصلا دخالت نمیکنن خیلی خوبن 

اینقدر میرم دنبال کار فروشگاه تا ساعت 10 شبه دوشیفت.پس شوهرم چیکار کنه شبا تنها تو خونه

بابا برو سر کار 

تنهایی بخوابه سریال تماشا کنه بره اسنپ مسافر سوار کنه 

چقدر بهونه میاری

هیچ کاری این ساعت نیست چ کاری هست ک این ساعت باشه

به هیچ عنوان بهش با نگاه ترحم برانگیز نگاه نکنید. جوری نشون بدید که میتونه، باید بتونه. 

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

به هیچ عنوان بهش با نگاه ترحم برانگیز نگاه نکنید. جوری نشون بدید که میتونه، باید بتونه.

میگه برم اسنپ کار کنم ولی خوشم نمیاد.ماشینمون داغوون میشه هرچی در بیاره باید بده واسه درست کردن ماشین.اینقدررر دنبال کاریم هیچی ب هیچی