2777
2789
عنوان

شوهر با حقوق کم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 7627 بازدید | 164 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر هرجوری شده به فکر افزایش درآمد باشین

هرجا میرم واسه کار همش ایراد چرت و پرت میگیرن اعصابمو بهم میریزن.بعد حقوقاشون ب شدت کمه 4 تومنه 3 تومنه پس کرایه چی 

کدم شهرید که حقوق سه تومنه؟!!!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خودتم دنبال کار باش عزیزم بچه هم ک نداری بیکار تو خونه نشستی فروشگاه ها دیگه کمتر از ۷تومن فکر نکنم ...

اینقدر میرم دنبال کار فروشگاه تا ساعت 10 شبه دوشیفت.پس شوهرم چیکار کنه شبا تنها تو خونه 

عزیزم ماهی پنج تومن همون اول ی تیکه طلای ریز بخرما الان خیلی تو قرضیم سبکتر ک بشه حتما اینکارو میکنم

دست شوهرمه و کلا ولخرجه مثلا یه روز من خرید نداشته باشم زنگ میزنه چیزی نمیخوای چرا لیست نفرستادی بعد میگم نمیخوام چیزی باز میبینی یه چی خریده اومده

البته خودمم بلد نیستم مدیریت کنم ما شهرستانیم با ۲۰ تومن میتونیم راحت بگذرونیم

😆😆😆
گناه داره چجوری دوباره شب بره جایی کار کنه خسته کوفته اس .

خواهرم گناه چی داره، من مجردم هم کشاورزی دارم، هم گلخونه، هم پرورش ماهی دائم درگیر کار هستم شبانه روز. هیچ کس با مار زیاد چیزیش نمیشه، ولی بی پولی و فکر زیاد آدم رو نابود می‌کنه.

به مرد واسه کار کردن ترحم نکنید

باور کنید یکم کار بیشتر بکنه و ببینه می‌تونه شما و زندگیش رو تامین کنه و حال دل شما خوبه قطعا بیشتر انگیزه میگیره واسه زندگی.

اصلا نگید گناه داره اصلا. اینطوری خودش باورش میشه که نباید کار کنه چون حیفه

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

گناه داره چجوری دوباره شب بره جایی کار کنه خسته کوفته اس .

بنظر من دو تایی باهم یه شغل دوم راه بندازین 

مثلا غذای خونگی یا جغور بغور درست کن بده ببر بغروشه 

یا جوراب و لباس زیر عمده بیار بفروش 

آنلاین شاپ کوچیک راه بنداز به اطرافیان خودت بفروش

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.