2777
2789
عنوان

سوال از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 38 پست
عزیزم مطمعن باش که دوست داره.فقط چند درصد کمی از مردا به زبون میارن دوست داشتنشونو. اکثریتشون با رفت ...

زیاد خرج نمیکنه خیلی هدیه نمیگیره تو کار خونه کمک نمیگنه همش سر کارشه شب ها ساعت ۱۱ میاد من نیم ساعت دیگش خوابم روز من سر کارم 

هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا نمیگه

فقط تو این چهارسال زندگی فهمیدم نباید تو کار مرد جماعت دخالت کرد خوب بشه میگن من کردم بد بشه میوفته گردن تو اگه شرایطشو داشت صددرصد انجام میداد لابد موقعیتشو نداره من الان ب شوهرم میگم خونه بخر میدونم پول اپارتمان داره میگه نه میگم چرا میگه عجله نکن راستم میگه اگه الان بخریم یه اپارتمان 70.80متری جای معمولی ولی اگه یکم صبر کنم جای بهتر با متراژ بالاتر میخره پس شمام صبر کن

زیاد خرج نمیکنه خیلی هدیه نمیگیره تو کار خونه کمک نمیگنه همش سر کارشه شب ها ساعت ۱۱ میاد من نیم ساعت ...

آخر هفته ها يا تعطيلات دو تايي بدون بچه،با هم برين تفريح.

خلوتاي دو نفرتون رو بيشتر كنيد