2777
2789
عنوان

سوال از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 38 پست

خوب داره شوخی میکنه باهات تازه اگه اینوازش بپرسی فکرمیکنه خیلی کسیه که توهمچین چیزی ازش میپرسی همیشه خودتوبالاتربگیربراشوهرت حتی اگه نباشی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر خرج خونه رو من میدم بیشتر هزینه ها با منه و به خاطر کارش شهر من زندگی میکنیم شاید الان نیاز دا ...

چقدر منفی فکر میکنی استارتر بدتر از من

شوهر من این ماه کمتر پول داد بهم هزار فکر اومد توی سرم گفتم میخواد با پول چیکار کنه آخرشم فهمیدم یه وام میخواد ثبت نام کنه بین همکاراش

عزیزم مطمعن باش که دوست داره.فقط چند درصد کمی از مردا به زبون میارن دوست داشتنشونو. اکثریتشون با رفتارشون میخون ثابت کنن. اگه به هر راهی برای راحتی و آسایشت تلاش میکنه قدرشو بدون. یه مردی با کمکش تو کار خونه. یکی با تعمیر وسایل خونه. یکی با خرید لوازمی که خانمش دوست داره. و هر چیز کوچیکی که به نظر تو میاد ولی به نظر مرد بزرگترین کاره و اثبات دوستیش به همسرشه ...

شکرگزار وجود شوهرتو لحظه های خوبت باش و همیشه توکلت به خدا

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.
خوب داره شوخی میکنه باهات تازه اگه اینوازش بپرسی فکرمیکنه خیلی کسیه که توهمچین چیزی ازش میپرسی همیشه ...

راس میگه .همیشه میگن منم همیشه به این نتیجه میرسم.آویزونی گریزونن،گریزونی آویزونن. پس خودتو مهم وبا ارزش نشون بده.

امروز همون فرداییه که منتظرش بودیم پس همین امروز زندگی کن ،بخند،شاد باش،محبت کن واز همه مهمتر لبخند خدارو ببین😚

خوب شایدمنتظره ارثیه بهش برسه خونه بگیره ماشینم واسه همین نمیفروشه چه فکرای بدی میکنی تو 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
چون به عنوان مثال بهش میگم ماشینمونو بفروشیم یکی ارزونتر بگیریم وام بگیریم خونه بخریم میگه نه میگم چ ...

شوهرمنم همینو میگه اونم عشق ماشینه و میگه الان نیازی نمیبینم خونه بخریم

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون
نه بابا مشکل مالی که شغل ازادی همه دارن تو تمام مشکلات حادش من کمکش کردم 

چی بگم والا ،ان شاءالله که شما اشتباه میکنی

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم