2777
2789
عنوان

خانومای کاربلد و باهوش بیاید

79 بازدید | 13 پست

سلام خانوما 

من یه دختر ۲۳ساله ام 

دانشجو معلمم و آنلاین شاپ دارم 

یه خانواده معمولی دارم 

ولی حالم خیلی بده 

خداروشکر میکنم از خیلیا بهتریم 

ولی بازم خیلی در حق من و داداشم ظلم میشه 

همه دارن از بابام می‌دوشن 

بابام بعد چندین سااال صرفا یه خونه و ماشین داره 

برای همهههههه دلش میسوزه فقط میگه بیچاره ها گناه دارن فلان و اینا اما اصلا دلش برا ما که خانوادشیم نمیسوزه 

خیلییییی ناراحتم یعنی اینقدر که من برا این موضوع اشک ریختم هرچی بگم کمه 

الآنم من یه مقدار کمی پول دارم میتونم باهاشون یه نصفی خونه مسکن ملی بگیرم 

بابام اصلا نمیتونه کمک من کنه اما من مشکلی ندارم فقط اینکه خودش درگیری مالی داره واقعا اینو می‌دونم و من میخواستم کمکش کنم می‌دونم احمقم دیوانه ام مشکل روانی دارم که درگیرم اما خو چه کنم من واقعا اگه خونه بگیرم دیگه نمیتونم کمک کنم 😭

از طرف دیگه دندونام کجه ، پوستم لکه داره ، دماغم خرابه نمیدونم بگیرم دور اینا یا خونه بگیرم یا کمک بابام کنم یا طلا بگیرم 

از لحاظ عاطفی هم کراش زدم رو یه پسره که ۸ سال از خودم بزرگتره اینم یه درد دیگست 

کلا حالم بده خیلی یجوری ام 

خداروشکرررررر واقعا شکرش اما...

خونه بگیری ب نظرم بهتره چون خودت داری میگی بابات دلش برا شما نمیسوزه ب بابات خیلی آروم و با دلسوزی بگو باباجون از فلانی کمک بگیر همونایی که همیشه کمکشون کرده شاید واقعا بابات نمیدونه کارش اشتباهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه بگیری ب نظرم بهتره چون خودت داری میگی بابات دلش برا شما نمیسوزه ب بابات خیلی آروم و با دلسوزی ب ...

خو شریک ندارم😔

به همون کراشم گفتم ، استقبال کرد ، منتظر جوابشم 

سلام عزیزم

امیدوارم حالت به زودی بهتر بشه 

علت اینکه انقدررر از دست پدرت حرص می‌خوری به چشم منی که فقط چند خط از زندگیت رو دیدم اینه که هر دوتون یک نقطه ضعف مشترک دارید . اونم فراموش کردن خود و ایثارگری بیش از حد برای دیگرانه.

شما این نکته رو در پدر می‌بینی اما در خودت نمی‌بینی ولی اطرافیان مخصوصا پدر و مادر آینه ما هستن‌ ، وقتی حرصمون می‌دن دارن مارو یاد خودمون می‌ندازن.

حالا چرا می‌گم تو هم این ویژگی رو داری؟

شما تو سن کم دوتا شغل داری و این میتونه ویژگی خوبی باشه اما خودت معترفی که اصلا به خودت و نیازهات نمی‌رسی با پولی که بدست میاری 

و به جاش به فکر کمک مالی به پدر هستی 

یعنی داری پا جا پای ایشون می‌ذاری

حتی ایده خونه خریدن وقتی فقط نصف پول رو داری از ترست برای آینده میاد چون می‌ترسی آینده ت مثل پدر بشه می‌گی من سخت کار کنم و زیر بار قرض و وام برم ولی حداقل سریع یه سقفی برای خودم جور کنم بعدا به مشکل نخورم.

من پیشنهادم برای شما تعادله عزیزم. اتفاقا دیوانه نیستی و بسیار دختر خوب و عاقل و آینده نگری هستی و آینده ت روشنه به شرطی که زندگی در امروز رو فراموش نکنی چون به خودت میاد ۴۰ سالت شده و این همه دویدی اما زندگی رو نچشیدی

نمی‌دونم الان ورودی مالیت چقدره اما حتما بخش بندیش کنی

یک بخش پس‌اندازه که ترجیحا هرازگاهی تبدیلش کن به طلا و بخش دیگه باید خرج هزینه های خودت(یهترین کمکی که میتونی به پدر بکنی همینه که خرج شما رو شونه ش نباشه) و خرج کارهایی که بهت حس خوب می‌ده . ازجمله تفریح و کافه و رستوران و رسیدگی به پوستت و کارهای زیبایی که خودت دوست داری انجام بدی

درباره پدر هم دوباره تاکید می‌کنم وقتی این فکرها اومد توی سرت بگو پدرم تو مسیر خودشه و اینجور بلده زندگی رو ، من به جای حرص خوردن از اون روی زندگی خودم تمرکز کنم که خطای اون رو مثل یک چرخه معیوب تکرار نکنم.

ان شاءالله موفق باشی دختر گل 

سلام عزیزمامیدوارم حالت به زودی بهتر بشه علت اینکه انقدررر از دست پدرت حرص می‌خوری به چشم منی که فقط ...

عزیزمممم چقدر راست گفتی 

اینقدر دوست دارم برم کافه😥 حتی کراشم بارها بهم پیشنهاد داده و من رد کردم ...

ورودیم الان ۱۰ میلیونه از هر دو 

آنلاین شاپم نوپا و خودمم که دانشجو معلمم 

همون ۳۰ و ۷۰ کم و بیش پیش( ۷۰ درصد پس انداز و ۳۰ درصد خرج )  میرم اما اون ۳۰ رو هم بیشتر هرج خوراکی برای بقیه میکنم 😔🥹

پس بهتره که لااقل تا وقتی که رسمی نشدم ( منظورم اینه درسم تو دانشگاه تموم بشه ) دنبال خونه نباشم درسته؟! 

حتی امتیاز دندون پزشکی مو با اینکه نیاز دارم می‌خوام بدم مامانم😔

اونوقت قبلا مامانم یه ورق قرص ویتامین دی گرفته بود گفته بود به تو نمیدم برا خودمه ...

عزیزم لطفاً برا خودتون خرج کنید

دلتون برای پدر و مادرتون نسوزه وقتی دل اونا برای شما نمی‌سوزه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

عزیزمممم چقدر راست گفتی اینقدر دوست دارم برم کافه😥 حتی کراشم بارها بهم پیشنهاد داده و من رد کردم .. ...

آره گلم خودت رو از لذت محروم نکن‌ . اون بخشی که فکر پس انداز و آینده هستی عالیه ولی از این بخش هم غافل نشو

شما چون فداکاریت زیاده باید یادبگیری بگی اول نیاز های خودم بعد دیگران

ایشاالله خونه دار هم میشی. من خونه شراکتی رو خیلی بهت پیشنهاد نمی‌کنم هیچکس از فردا خبر نداره دردسر های خودش هم داره.

پس اندازت فقط پول نباشه که بی ارزش بشه ، طلاهای بدون اجرت یا کم اجرت بگیر جای مطمئن قایم کن به کسی هم نگو اینارو داری.

کم کم جمع می‌کنی ایشاالله خونه خودت رو می‌گیری.تازه اول راهی درآینده درآمدت هم خیلی بهتر میشه  💞

آره گلم خودت رو از لذت محروم نکن‌ . اون بخشی که فکر پس انداز و آینده هستی عالیه ولی از این بخش هم غا ...

عزیزم ممنونم از توضیحات تون 

بنظر شما از کجا شروع کنم میشه آیدی تون رو داشته باشم؟!

میشه بهم بگید از کجا شروع کنم؟!

اول سلامتی

بعد خونه و پس‌انداز

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

پ ظاهر چی ؟!

اونم مهمه