2777
2789

دیشب امد دنبالم خیلی دیر رسید ساعت 11 بود

من خونه پدرم بود تا خونه خودم دوساعت راهه

خیلی خسته بود چقددد خانوادم اصرار کردن که بمون

گفت نه باید برم راه افتادیم

یه تیکه چشماش خواب رفت

بخدا نزدیک بود چپ کنیم لاستیکش پنچر شد

یک ساعت بیشتر تو جاده موندیم تا پنچیرگیری کرد

منم گفتم اخیش کاش چپ میکردیم میمردی

یا من میمردم دیگه از دست این زندگی

راحت میشدیم خب شب خونه پدرم میموندی

فردا راه می افتادیم میگه من از خانوادتت متنفرم 

منم گفتم بدرک ایشالله تصادف کنیم

چقد این ادم بیشرفه اخه

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

خب این چه حرفی بوده زدی وسط خستگی و پنچرگیری 

یکم صبور بودن و عاقل بودن بد نیست خانوما

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبل باهاش مشکل داشتی که گفتی کاش میمردیم😑

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

شما هم زبون به دهن نگرفتی،تو خستگیش و خواب آلودگیش و پنچری،تو هم شدی قوز بالا قوز،

یکم همراه باش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شما هم زبون به دهن نگرفتی،تو خستگیش و خواب آلودگیش و پنچری،تو هم شدی قوز بالا قوز،یکم همراه باش

ولا من خوابم برده بود

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد