2777
2789
عنوان

بنظرتون پانیک شدم🥲

107 بازدید | 11 پست

هم دیشب هم امشب ک خواب بودم همشم ت خواب میادسراغم یهو توخواب سرگیجه شدیدمیگیرم انگاردارن میچرخوننم بعد یهوانگار ک ترسیده باشم تپش قلب میگیرم حس میکنم دارم میمیرم ازدیشب اینجورشدم چیکارکنم خیلی بده دارم میمیرم پانیک فقط توخواب میاد؟واینکه بنظرتون بااین علائم پانیک شدم؟

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
پانیک توی خواب و بیداری هر دو اتفاق میوفته،آره علائمت شبیه پانیکه

ای وای چیکارکنم حالا؟بنظرت برم دکتر؟درمان میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم 

ولی پانیک اتک تو بیداری هم هست 

این چند روز فشار روانی روت نبوده؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

کم خونی نداری چون ب خاطر کم خونیم میتونه باشه

ولی پانیکم میتونه باشه 

چون چندبار توی خاب اینجوری شدم با احساس تپش قلب و تنگی نفس و سرگیجه بیدار شدم

ولی ممکنه هرساعتی از شبانه روز رخ بده فقط توی خاب نیست

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

ای وای چیکارکنم حالا؟بنظرت برم دکتر؟درمان میشم؟

برو به هر حال مصرف دارو کمک میکنه به کنترلش ولی خب باید سعی کنی لایف استایلتو تغییر بدی و ورزش کنی و استرس رو دور کنی از خودت،پانیک درمان قطعی و مشخصی نداره 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
نمیدونم ولی پانیک اتک تو بیداری هم هست این چند روز فشار روانی روت نبوده؟

دیشب هم اینجورشدم نه ولی امشب باکسی بحثم شدخیلی اعصابم بهم ریخت بعدیهو حس کردم دوباره سرگیجه گرفتم شدید سریع بلندشدم نشستم سرگیجم ازبین رفت

اینم بگم هنو۱۹سالمه ب سنش یعنی ربطی نداره؟

کم خونی نداری چون ب خاطر کم خونیم میتونه باشهولی پانیکم میتونه باشه چون چندبار توی خاب اینجوری شدم ب ...

یعنی پانیک هررشب میادسراغم؟نمیدونم کم خونی دارم یانه منم وقتی تازه مبخواد ک خوابم بگیره اینجورمیشم

برو به هر حال مصرف دارو کمک میکنه به کنترلش ولی خب باید سعی کنی لایف استایلتو تغییر بدی و ورزش کنی و ...

کاش همون ازکم خونی باشه پانیک خیلی وحشتناکههه

یعنی پانیک هررشب میادسراغم؟نمیدونم کم خونی دارم یانه منم وقتی تازه مبخواد ک خوابم بگیره اینجورمیشم

یه چکاپ بده اول 

چون دوست من اینجوری ک میشد ب خاطر کم خونیش بود سطح اکسیژن اومده بود پایین 

اما من چون اضطراب و استرس زیاد دارم حمله پانیک بهم دست میده 

و اینک نه هر شب نمیاد سراغت 

اما حتما پیگیری کن ک اگ پنیک بود بری دکتر و با یسری قرص درمان میشی منم مصرف میکنم

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

دیشب هم اینجورشدم نه ولی امشب باکسی بحثم شدخیلی اعصابم بهم ریخت بعدیهو حس کردم دوباره سرگیجه گرفتم ش ...

نه به سن ربطی نداره 

من خودم ۱۶ سالمه و به شدت حالم بده 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم