2777
2789
عنوان

مستحق چه چیزی نبودین

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مقدار بی رحمی باید تو وجودم میذاشت زیاد مهربونم زیاد میبخشم اصن این مهربونی بیش از حد خوب نیس یه مقدار بی رحم بودم سال ۱۴۰۰طرفمو نمیبخشیدم و میگفتم نه دیگه بعدش اوووون همه اختلاف و بحث با مامانم نداشتم الانم سر زندگیم بودم بهترییییین موقعیتی بود که برام پیش اومده بود چقد مامانم میگفت ولش کن حرفشو گوش ندادم فقط بخاطر اینکه حاضر نبودم دل طرفمو بشکونم رهاش نکردم بعدش اون دلمو شکوند😂

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

خدا ک بهتر میدونه ولی حقم نیس اینجوری عشقم بره برا یکی دیگ بعد اینهمه سال.. خدا میتونه آدما رو جوری عاشق کنه یا زندگیو جوری بچینه برا دو نفر ک بهم برسن 

فقط خدا میدونه حال من چطوره و من انقد التماستش میکنم تا عشقمو صلاح و قسمت کنه برام چون میدونم ک‌ ب هرچی واقعا تواناست 

لطفا برا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اونقدر که بخشیدن تاوان داره نبخشیدن نداره

دقیقا. ینی هیچکس تاکید میکنم هییییچکس با ارزش تر خودت نیس میگن ما مسئول زندگی بقیه نیستیم فقط مسئول انتخاب خودمونیم من اگه انقد دلسوز نبودم غصشو نمیخوردم هم ۳سال عمرم الکی هدر نمیرفت هم بهترین زندگی رو الان بین همسنام داشتم. واقعا حسرت میخورم آدم به اون خوبی رو پروندم عوضش به رابطه ای که آخزش معلوم نبود هی فرصت دادم💔

دقیقا. ینی هیچکس تاکید میکنم هییییچکس با ارزش تر خودت نیس میگن ما مسئول زندگی بقیه نیستیم فقط مسئول ...

عب نداره امیدوارم انتخاب بعدیت درست ترین باشه، هرچقدر اشتباه بکنی مهم اینه نکهش نداری تا درست ترینش نصیبت شه

خدایا واسه همه چی شکر 💕💕
خدا ک بهتر میدونه ولی حقم نیس اینجوری عشقم بره برا یکی دیگ بعد اینهمه سال.. خدا میتونه آدما رو جوری ...

هممون چون تنهاییم ب خاطر این چیزا خودمونو باختیم

خدایا واسه همه چی شکر 💕💕
هممون چون تنهاییم ب خاطر این چیزا خودمونو باختیم

ولی واسه من یه چیز پیش و پا افتادع نیس..حرف یه عمر زندگیمه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

عب نداره امیدوارم انتخاب بعدیت درست ترین باشه، هرچقدر اشتباه بکنی مهم اینه نکهش نداری تا درست ترینش ...

درست میگی ممنونم عزیزم انشالله که همینطور باشه

ولی واسه من یه چیز پیش و پا افتادع نیس..حرف یه عمر زندگیمه

هیج‌وقت فکر‌نکن چیزایی که تجربه کردی کسی درک نمیکنه

شایدم برای بقیه بدتر بوده فقط نمیتونن ب زبون بیارن

خدایا واسه همه چی شکر 💕💕
هیج‌وقت فکر‌نکن چیزایی که تجربه کردی کسی درک نمیکنهشایدم برای بقیه بدتر بوده فقط نمیتونن ب زبون بیار ...

ن اینو نمیگم..چون هرکی دردش برای خودش خیلی بزرگه