2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

63 بازدید | 13 پست

واقعا اگه تعبیر خواب بلدید لطفا یه راهنمایی کنید...

من حدود یکساله خواب میبینم یه شخص خاصی( که به قولی عشق دوران نوجوانی بوده، و قبلا هم اومده خواستگاری ولی خودم رد کردم و میدونستم هیج جوره سنخیتی باهم نداریم!) تو خواب یه واسطه می‌فرسته و حرف ازدواج ما باهمدیگه هست،،،،بااینکه حتی تو خواب هم اسم بچه هامو میارم یعنی میدونم متاهلم! و مثلا میگم خب پسرم چی، اونم میگه از هردوتون مراقبت میکنم وخوشبختتون میکنم....

خداشاهده اصلا نمیبینمش چون توی دو شهر متفاوتیم و من حتی یک درصدم بهش فکر نمیکنم ، اونم متاهل و بچه داره....

بنظرتون تکرار این خواب چه معنی میده؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تله پاتی چیه🤣

اگه خیلی به کسی فکر کنی و تو سکوت کامل چشاتو ببندی و بهش فکر کنی و تجسمش کنی باعث میشه که بری تو خوابش و باهاش حرف بزنی و حتی خواسته ای ازش بکنی که اون فکر کنه خوابش تعبیر شده و تو واقعیت اون خواسته رو انجام بده برات 

خیلی خوب نمی تونم توضیح بدم امیدوارم متوجه بشی 

سلام عزیزدلم من تاپیک های قبلیتون رو خوندم پسر منم خیلی میزنه بقیه رو دو سالو نیمشه.... خیلی غصه میخ ...

سلام نه عزیزم الانم ک چهارسالشه هنوز عادت نوک زدن را داره و خیلی هیجانی و شلوغ هست....تازه لجبازی و عصبی بودن هم بهش اضافه کن

سلام نه عزیزم الانم ک چهارسالشه هنوز عادت نوک زدن را داره و خیلی هیجانی و شلوغ هست....تازه لجبازی و ...

عزیزممممم منم پسرم خیلی هیجانیه شما روانشناس نبردید اصلا ؟ قبلا خیلی حرف شنوی داشت الان نه خیلی کم حرف گوش می‌کنه 

عزیزممممم منم پسرم خیلی هیجانیه شما روانشناس نبردید اصلا ؟ قبلا خیلی حرف شنوی داشت الان نه خیلی کم ح ...

چرا بردم ولی فایده ای نداره،،،،، تا وقتی همه چیز زد میلش هست، عالیه، به محض نه شنیدن عصبی میشه

بااینکه اصلا اینطور نیستم هرچی خواست سریع فراهم کنم ولی نمیدونم چرا اینطوره

چرا بردم ولی فایده ای نداره،،،،، تا وقتی همه چیز زد میلش هست، عالیه، به محض نه شنیدن عصبی میشهبااینک ...

عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو دارم اصلا دلم نمی خواد برم جایی وقتی رفتارشو میبینم خیلی سرافکنده میشم بااینکه من خیلی وقت گذاشتم برای تربیتش

عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو دارم اصلا دلم نمی خواد برم جایی وقتی رفتارشو میبینم خیلی سرافکنده میشم با ...

میفهمم چی میگی ،بخدا قبل از بچه دار شدنم اگه ی بچه مثل پسر خودمو میدیدم فکر میکردم مامان باباش تو روی بچه خندیدن و لی لی ب لالاش گذاشتن که انقدر لوس و بی ادب شده...ولی حالا خودم نمیدونم کجای کارم اشتباه بوده،،،،،، بااینکه تنبیه و تشویق زیاد داریم ....