2777
2789
عنوان

بچه ها شما از پدر مادرتون راضی اید

381 بازدید | 15 پست

من هرکاری میکنم دلم باهاشون صاف نمیشه

بابام خواست جبران کنه گذشته رو

و برام کلی از نظر مالی هزینه کرد

ولی من هنوز تو دلم یاد گذشته میفتم حالم بد میشه عصبی میشم بهم میریزم

مامانمم که هیچ وقت من براش مهم نبودم

فقط طلاق

امشب خیلی دلم گرفته دو سه تا تاپیک زدم همش انرژی منفی

ولی واقعا ۱۰۰ سالم بشه به بهترین چیزا هم برسم

یادم نمیره چه قدر من مریض بودم و تنها و چه بلاهایی سرم اوردن

فقط طلاق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا ازم راضی نیستن البته حق دارن من اونکه اونا انتظار دارن نیستم اینجا میبینم پدر مادرا از بچه هاشون خجالت میکشن واقعا قلبم بدرد میاد که یعنی پدر مادر منم همینن و یکی از دغدغه های بزرگم شده

اونا ازم راضی نیستن البته حق دارن من اونکه اونا انتظار دارن نیستم اینجا میبینم پدر مادرا از بچه هاشو ...

کی گفته باید چیزی بشی که اونا میخوان و انتظار دارند آخه که عذاب وجدان میگیری

فقط طلاق

کی گفته باید چیزی بشی که اونا میخوان و انتظار دارند آخه که عذاب وجدان میگیری

کسی نگفته ولی سرزنش های بقیه و زحماتی که کشیدن برام این حس رو بهم میده البته که بارها دلمو شکستن و خوردم کردن ولی بازم اونا حق دارن ( البته خودم میگم ،قصد ناراحت کردن شمارو ندارم )

چرا بازم اونا حق دارن؟

چون من کلی کوتاهی کردم درسته آسیب اصلی خودم دیدم تو زندگی و اونا تنهام گزاشتن ولی من جز پدر و مادرم هیچ چیز ارزشمندی ندارم و رفتار درستی هم باهاشون ندارم در کل و اینکه خیلی باهام راه اومدن یکمم من باید عذاب بکشم