2777
2789

از کی انقدر بیشرف شدن ادما که واسه به بحث ساده تو تاپیک آرزوی مرگ میکنن واسه هم

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه کلا بی اعصاب شدن و میخوان خودشونو تخلیه کنن ناراحت نشو

چطور انقدر ادم بی شرف باشه که آرزوی مرگ یه دختر جوون رو بکنه به خاطر یه تاپیک مسخره و حرفای مجازی

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

بهش میگفتی پدرمشارکتی

🤣🤣دیر یادم دادی

ولشون کن برن بمیرن

اخه ادم چطور به خاطر یه مجازی بیاد ارزوی مرگ یه دختر جوون رو بکنه

بهش میگفتی پدرمشارکتی

من هر چی فحش یاد گرفتم از همین سایت گرفتم😂😐

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

به حرف گربه سیاه بارون نمیا

اره عزیزم

ولی ادم ناراحت میشه که انقدر راحت انرژی منفی وارد میکنن

من برام پیش لومده طرف تاپیک زده فلانی انقدررخرج میکنه پول برا دوا درمون کنار نمیزاره 

منم گفتم خب اینکار اشتباهه که نیست دوا درمون کنی😐 منو نقرین کرد 😐😐

همه کاربراهم توپیدن بهش  من حلالش نمیکنم

✨️🌷