2777
2789
ببخشید میپرسم ولی اون کسایی که تخمک میدن اسپرم از مرده دیگس بعد اون بچه مشکل شرعی نداره؟ باهم دیدار ...

عزیزم مسائل شرعیش همه حل شده. حتی محرم بودن به پدر و مادر و ....

وگرنه اجازه ش داده نمیشد

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خانما چرا اینجوری صحبت میکنید تخمک بدی مرد غریبه چیه؟ مگه قراره آمیزشی اتفاق بیفته بین اون زن و ...

مرداي ايراني به ندرت قبول ميكنن اين قضيه رو البته فرمايش شما درسته كاملا ولي فرهنگش جا نيوفتاده ايران

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …
عزیزم مسائل شرعیش همه حل شده. حتی محرم بودن به پدر و مادر و .... وگرنه اجازه ش داده نمیشد

آها

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

دوستاي گلم هيچ مشكل شرعي نداره من با اون خانوم ميرم آزمايشگاه و انجام مراحل ميشه اصلا همسرم نميبينه ايشونو فقط اگر متاهل باشن همسرشون بايد بياد يه رضايت نامه بده همين

از نظر شرعی و قانونی مشکلی نداره،فقط بهتره اون کسیکه ازش تخمک میگیریو ن همسرت بشناسه ن ببینه،باهاشم صمیمی و دوست نشو ،طوری نباشه ک بعدادار شدی اون بچه رو ببینه،حتما ب اینا توجه کن،این کارو با واسطه انجام بدی بهتره اصلا ادرس خونه و شماره ازت نداشته باشه

چون دوستل توي نوبت بايد بمونم و بدن خودمم ضعيف ميشه چون يايسه شدم

پس چجوري بچه رحمتون رشد ميكنه وقتي يائسه شدين؟؟؟

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …