2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزم دي ان اي فقط ١٠درصدش به دهنده ميره ٤٠درصد به من و ٥٠تا به همسرم

دي ان اي فك نكنم به شما بره 

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …
ببخشید میپرسم ولی اون کسایی که تخمک میدن اسپرم از مرده دیگس بعد اون بچه مشکل شرعی نداره؟ باهم دیدار ...

فکرکنم آزمایشگاهی انجام میدن 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

دهنده كه اسمش دونر ميشه اول با من مياد آزمايش سنشون زير ٣٣ بهتره

بعد يكسري آمپول شبيه انسولين كه ديابتيا ميزنن بايد دور ناف بزنه واسسه رشد و زياد شدن تخمك بعد از ده روز يه بيهوشي سرپايي موقت ده دقيقه اي و تخمك رو برميدارن همين

چرا به ی مرد غریبه ...ب یکی که میخواد مادر شه 

بله اينم هست

خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …

وای خانما چرا اینجوری صحبت میکنید

تخمک بدی مرد غریبه چیه؟ مگه قراره آمیزشی اتفاق بیفته بین اون زن و مرد؟

تخمکو از رحم تو آزمایشگاه درمیارن منتقل میکنن به بدن اون خانم دیگه 

مشکل شرعی چیه اخه؟ 

خیلی وقته تخمک اهدایی رواج داره یعنی تا حالا نشنیدین؟

اصلا هم کار سختی نیست کاملا خدا پسندانه اس ماهیانه یه تخمک از شما کم میشه چطور میشه هم دل یه خانواده را شاد کنید هم خودتون مبلغی پول بگیرید من نمیتونم خودم متاسفانه چون تخمکام کیفیت نداره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

وای خانما چرا اینجوری صخبت میکنید تخمک بدی مرد غریبه چیه؟ مگه قراره آمیزشی اتفاق بیفته بین اون زن و ...

بله اصلا همسر من اون طرف رو نميبينه محرم و نامحرمي مطرح نيست

فکرکنم آزمایشگاهی انجام میدن 

آها

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420