2777
2789
عنوان

دلتون برای چی یا برای می تنگ شده

94 بازدید | 21 پست

من خودم دلم برای خواهرم که خونه مامانم ترک کرده تنگ شده،الان داشتم عکس های قدیممون رونگاه میکردم،کاش بازم بود مگه غیر اون چندتا خواهر دارم؟ کاش سنگدل نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه بهش زنگ بزنی بری ببینیش؟

من دلم برای خاله م وداییم تنگ شده چندساله فوت شدن ای کاش یکباردیگه فرصت داشتم بغلشون کنم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

برای دوران راهنمایی م 

از دبیرستان ک هیچی نفهمیدم چون کرونا اومد 

برا اکسم دل تنگ نمیشم 

برا حسی ک خودم داشتم دلتنگ میشم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

کجاست؟🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نمیشه بهش زنگ بزنی بری ببینیش؟من دلم برای خاله م وداییم تنگ شده چندساله فوت شدن ای کاش یکباردیگه فرص ...

زنگ که میزنم اما بااینکه یه ساله خونه مامانم خالی از خواهرمه اما هنوز به نبودش عادت نکردیم

بمیرم برای دل مادرم که یه ساله دخترش سر پوچ باهاش قهر کرده و محلش نمیده

زنگ که میزنم اما بااینکه یه ساله خونه مامانم خالی از خواهرمه اما هنوز به نبودش عادت نکردیمبمیرم برای ...

انشاالله که برمیگرده عزیزم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
انشاالله که برمیگرده عزیزم

هنوز میگه میخوام برم شهر دیگه بعدش پول جمع کنم میرم امارات و...اون موقع که کلا دق میکنیم

گاهی با پدرومادرم میگیم کاش میمرد حداقل میگفتیم باخواست خودش مارو ترک نکرد،مگه یه ادم چقدر میتونه سنگدل وکینه ای باشه که یه سال خونوادشو نبینه