2777
2789
عنوان

کاپوچینو خیلی چاق کنندس❓⁉️

213 بازدید | 16 پست

هر شب ی دونه کاپوچینو مولتی کافه با ی دونه نبات شاخه ای 😮برای منی ک میخام ۳ ۴ کیلو کم کنم ؟!!!‌ 

یعنی هر چی زحمت میکشم الکیههه؟؟!!!

باشگاه هم میرم 

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده ..🖤

قند داره خب

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوفف چجوری کنار بزارمش🥹

منم یه مدت حیلیی میخوردم

بیشتر نسکافه مثلا روزی 3،4تا 

شده بودم 82 کیلو دوماهه میرم ایروبیک 10 کیلو لاغر شدم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

نه عزیزم اگه کالری دریافتی روزانه رو کمتر از حد معمول دریافت کنی تازه لاغر هم میشی . ولی بجای این حجم از قند میتونی مقدار بیشتری فیبر مصرف کنی و اینطوری احساس سیریت بیشتر میشه 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
منم یه مدت حیلیی میخوردمبیشتر نسکافه مثلا روزی 3،4تا شده بودم 82 کیلو دوماهه میرم ایروبیک 10 کیلو لا ...

منم ۷۲ کیلو بودم الان ۱ ماهه میرم باشگاه شدم ۷۰

هم هوازی و ایروبیک کار میکنم همم بدنسازی

البته من فرم بدنم اوکیه ..میخام فقط لاغر شمم

حس میکنم بعد عروسیم خیلی پر تر شدم

نه عزیزم اگه کالری دریافتی روزانه رو کمتر از حد معمول دریافت کنی تازه لاغر هم میشی . ولی بجای این حج ...

تشکررر❤️

سعی‌میکنم کمتر کاپوچینو میل میکنم🫶🏻

آها اینم هس ترشی هم خیلی چاق کنندس؟

منم ۷۲ کیلو بودم الان ۱ ماهه میرم باشگاه شدم ۷۰هم هوازی و ایروبیک کار میکنم همم بدنسازیالبته من فرم ...

من خیلی کم میخورم و یکم زیادی سریع لاغر شدم 

تو وزنت خوبه بدنسازی کافیه برات البته قدتم مهمه من 163 اینام فککنم

تشکررر❤️سعی‌میکنم کمتر کاپوچینو میل میکنم🫶🏻آها اینم هس ترشی هم خیلی چاق کنندس؟

ترشی رو بخوای نگاه کنی همش سرکه و سبزیجاته پس طبیعتا چاق نمیکنه از این نظر میگن چاق میکنه چون اشتها آوره . 

مثلا میگن مصرف قرص ویتامین ب چاق میکنه . خود قرص چاق نمیکنه اشتها آوره . همونطور که میگن چای سبز لاغر میکنه . در اصل لاغر نمیکنه اشتها رو کم میکنه  یا کاپو چینو و نبات که میگی چاق نمیکنه ولی سیر هم نمیکنه و مصرفش برای تو که رژیم هستی یک چیز کاملا بیهوده اس 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐