2777
2789
عنوان

چرا همه بچه پسر میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 6346 بازدید | 299 پست
بعد واقعا مرد ها خیلی راحت تر زندگی میکنن تا خانم هایه مدت بیا اینجا درد خانوم هارو ببینزن ها از صبح ...

منم اعتراضم به جامعه همینه چرا خانمها انقدر به خودشون عذاب میدن چرا کارها رو نصف نمیکنن ؟ چرا مردها به زنها زور میگن ، چون زن همیشه مظلوم واقع میشه واسه همون اکثرا بچه پسر میخوان ، من ازین بی عدالتی ناراحتم

همه نه بعضیا که خانواده سلطنتی دارن میترسن تخت پادشاهی بی وارث بمونه(طرف تو دهلیز زندگی میکنه میگه نسلم ادامه دار بشه) 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر خوبم زیاد دیدم دختر خوبم زیاد دیدم . پسر بد و دختر بد هم دیدم که مادر پدر رو آواره کردن

بله درست میفرمایید فرزند باید صالح باشه در درجه اول 

ولی دقت کنید الان اگ کسی بگه پسر میخام همه میریزن سرش ک چرا گفتی 

ولی اگ بگه دختر میخان هیچکس بد نمیدونه تاییدش میکنن

کلا ملت تندرویی هستیم یا از اینور غش میکنیم یا رو به اون طرف

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

محدودیت دخترا تو جامعه ی ما خیلی زیادهاینو قبول کنیدمخصوصا شهرهای کوچکترشاید دلیل خیلیا این باشهیه ن ...

وآقاعا تو همه کشور ها همینه

زن میپزه آقا اولین نفر میخوره تازه باید نظر هن بده که خوبه بانه

بچه رو زن بدنیا میاره بزرگ میکنه بنام مرد مال مرده

نه پسردارها با نگرانی و استرس دنبال دختر نیستن ولی دختردارها استرس دوباره دختر بدنیا آوردن دارن ، آخ ...

منم مثل تو بودن ازدواج کردم اینقدز پسر پسر کردن

خدا لعنتشون کنه بحی لذت از بارداری استرس داشتم

خدا جفتشو بهم داد ولی من نمیگذرم از عرکسب که سر سوزنی باعث شد من حس بد بگیرم از اینکه دختر باردارم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
چطوری تو

مرسی مامان جان 

روزگارت خوبه؟ سرحالی؟ برقراری؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️