2777
2789
عنوان

چرا همه بچه پسر میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 6275 بازدید | 299 پست
خب هر کسی یه جنسیتی دوست داره نمیشه سلیقه اینمیشه باهاشون دعوا کرد که

نه من تا حالا ندیدم اینجا بیان در مورد اینکه چیکار کنن بچه دختر بشه بحث کنن

همین چند لحظه پیش تاپیک دیدم خانمه میگه راسته اینجوری باشه بچه پسر میشه ؟  اکثرا دنبال پسردار شدن هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم دختر دارم هم پسر تعیین جنسیت با خداست. کسی که دختر دختر کنه و توهین به پسر دارها و کسایی که پسر دوست دارن. عقب مونده هست  و برعکسشم . کسی که دختر داره و پسر پسر کنه و توهین به دختر دارها عقب مونده هست.

فرقی بینشون نیست خدا بده سالم بده برای همه

ولا تو اقوام ما ک فعلا دختر بیشتر دوست دارن

من خیلی دوست داشتم دومیم دختر باشه خب خدا نخواست 

هی بهم میگن پسرا بی وفا ان ولت میکنن میرن هی میگن بذار یکی دیگ دختر بشه🙄🙄🙄

ب نظر من کلا برتر دونستن یه جنس به جنس دیگ ته بی فرهنگیه میخواد دختر باشه میخواد پسر

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

بازاین تاپیکا که همه بیان ازپسر بدبگن هرکسی پسرداره دخترمیخاددختر داره پسراین حرفاچیه

نه پسردارها با نگرانی و استرس دنبال دختر نیستن ولی دختردارها استرس دوباره دختر بدنیا آوردن دارن ، آخه برام سواله چی باعثش میشه

بعد واقعا مرد ها خیلی راحت تر زندگی میکنن تا خانم هایه مدت بیا اینجا درد خانوم هارو ببینزن ها از صبح ...

خدایی  قبول کن دنیا کلا جان واسه مرد ها خیلی راحت تره تا زن ها

تایپیک پربازدید دیشب بخون 

مادری که سر درس بچه با همسرش بحث داشت

وضعیت همه خانوم های جامعه ماست

ولا تو اقوام ما ک فعلا دختر بیشتر دوست دارنمن خیلی دوست داشتم دومیم دختر باشه خب خدا نخواست هی بهم م ...

پسر خوبم زیاد دیدم دختر خوبم زیاد دیدم . پسر بد و دختر بد هم دیدم که مادر پدر رو آواره کردن

محدودیت دخترا تو جامعه ی ما خیلی زیاده

اینو قبول کنید

مخصوصا شهرهای کوچکتر

شاید دلیل خیلیا این باشه

یه نفر کمتر زجر بکشه هم بهتره

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

هرکسی به یک جنسیتی تمایل بیشتری داره

شما چرا ناراحتی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏