2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل

30 بازدید | 5 پست

من دوس دارم عاشق بشم 

و با یکی در ارتباط باشم 

اما از طرفی حس و حال اینکه تو رابطه باشم رو ندارم

با جنس مخالف هم زیاد برخورد نمیکنم ک بگم ب کسی علاقه مند بشم 

خاستگارم دارم اما خانواده مخالفن 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

خوب کاری میکنن خوانواده محترمتون,اصلا چه معنی داره دختر خواستگار داشته باشه؟دختر باید بفکر ادامه تحصیل باشه تا پی اچ دی،پیش بابایی بمونه،

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

خوب کاری میکنن خوانواده محترمتون,اصلا چه معنی داره دختر خواستگار داشته باشه؟دختر باید بفکر ادامه تحص ...

وا 

چ ربطی داره 

دوست عزیز 

همه افراد پدرشون / مادرشون در قید حیات نیستن 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چ ربطی داره دوست عزیز همه افراد پدرشون / مادرشون در قید حیات نیستن

سلام ابجی گلم ،راستش هدف از پیامم ،چطور بگم یجور شوخی طوری بود یعنی باباها دوست دارن دختراشون حالا حالا ها ازدواج نکنن 

در مورد نبود پدر و مادر ،درست میگین ،من خودم هم از نعمت هر دوش محرومم،درسته دختر نیستم ولی مردها هم احتیاج به پدر و مادر دارن حتی اگه ۴۰ سالشون بشه

امیدوارم همیشه شاد و خوشبخت باشی و یه ادم درست و جنتلمن تو زندگیت بیاد 

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

سلام ابجی گلم ،راستش هدف از پیامم ،چطور بگم یجور شوخی طوری بود یعنی باباها دوست دارن دختراشون حالا ح ...

از خداوند برای درگذشتگان مرحمت و مغفرت خواستارم 

روحشون شاد

ممنونم بابت دعاتون 

سلام ابجی گلم ،راستش هدف از پیامم ،چطور بگم یجور شوخی طوری بود یعنی باباها دوست دارن دختراشون حالا ح ...

امیدوارم شما هم اگر آدم درست زندگیتون رو پیدا ک کردین همیشگی باشه براتون 

و اگر هنوز پیدا نکردین هرچی زودتر به مراد دلتون برسید