2777
2789
عنوان

عروسی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 51 پست
شاید واسش جشن نگرفتن عقده ای شده

خب این دلیل میشه وسط مراسم بقیه عقده گشایی کنه؟ 

والا واسه منم کاری نکردن 

من مراسم بقیه رو خراب کنم؟ 

بجاش واسه بچم یه جشن توپ گرفتم شاباش دادم رو سرش پول ریختم کادوی خوب دادم پذیرایی اونجور که دلم میخواست 

رقصیدم 

خلاصه هر کاری کردم که عقده دلمو وا کنم و حالم خیلی بهتر شد😉 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

شما الان کدوم یکی از اینها هستید؟

به نظرم هرکدوم طبق اعتقاد خودش رفتار کرده و نمی‌شه بهش خرده گرفت

نه به جاری می‌شه گفت به زور حجاب کن نه به داماد و عروس می‌شه ایراد گرفت چرا فقط محارم رو راه دادن داخل. عروسی اونهاست و طبق علاقه و سلیقه خودشون رفتار می‌کنن.

دلیلی برای ناراحتی جاری نمی‌بینم، دلیل نداره تو عروسی دیگری آهنگ و رقص اختصاصی داشته باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی هیچ کدوم از مردهای محرم عروس نمیان برقصن . آیا درسته جاری شوهرش رو بیاره قسمت زنونه با هم برقصن

شوهرش برادر شوهر عروس بوده دیگه احتمالا جاریش هم باهاشون اختلاف فرهنگی داره

هرکی یه اخلاقی داره حالا ممکنه عروس ناراحت شده باشه ولی بین خودشون حلش میکنن شما غصه بخوری چیزی عوض میشه مگه

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.
خب این دلیل میشه وسط مراسم بقیه عقده گشایی کنه؟ والا واسه منم کاری نکردن من مراسم بقیه رو خراب کنم؟ ...

همه مثل هم. نیستن که. والا جشن. انقدرا. هم مهم. نیست. به نظرم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

دیگه تو عروسی که شال و روسری نمیپوشن این هم شیکه هم برا حجاب عروسی مناسبه

بیچاره مشکی هم پوشیده بوده

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.

خیلی کار چیپیه بخوای تو عروسی دیگران از دیجی بخوای واست آهنگ بزاره همسرتم بهت شاباش بده😅خودنمایی تاچه حد.مگر اینکه خود عروس و داماد همچین چیزی رو بخوان که مثلا برادرشوهر بیاد یا داداشای عروس بیان باخانوماشون برقصن.

یه روز خوب میاد

همه مثل هم. نیستن که. والا جشن. انقدرا. هم مهم. نیست. به نظرم

مهم که هست ولی یه عده ذاتاً خسیسن... 

بقیه واست نکردن خودت بکن مگه فلجی؟! 

واسه سلامت روحت خرج کن واسه شادی دلت خرج کن 

وسط پراسم بقیه میخوای چی رو ثابت کنی؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

اینکه جاری چی پوشیده اهمیتی نداره

ولی رفتار عروس وداماد...

خب فامیل های داماد هم دوس داشتن بیان داخل 

مثلا فکر کن برادرت نیاد 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مهم که هست ولی یه عده ذاتاً خسیسن... بقیه واست نکردن خودت بکن مگه فلجی؟! واسه سلامت روحت خرج کن واسه ...

همون دیگه عروسی. برای شادیه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

نمیتونم به طور یقین بگم ولی برداشت من اینه که جاری داشته خودشو میکشته که خودنمایی کنه

کلاه سیاه چرا؟؟؟؟؟  

خیلی میخواسته تک باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

یا وسط برقصه که چی بشه؟؟؟؟!  

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

همون دیگه عروسی. برای شادیه

یا کلا جشن