2777
2789
عنوان

عروسی جاری

942 بازدید | 51 پست

یه عروسی رفتیم جاری عروس کلاه مشکی گذاشته بود لباسشم آستین سه ربع مشکی بود.( بالاتنه گیپور. از کمر به پایین ساتن)

خانواده عروس و داماد مذهبی بود و محرم و نامحرم رو رعایت میکردن( خانواده ها رو میگم کاری به بقیه فامیل و دوستان که دعوت شدن ندارم)

بعد جاری خانم زمان ورود داماد و آقایان حجاب نکرد و فقط همین کلاه رو داشت. (البته کلاهش رو کج تر گذاشته بود طوری که نصف سرش کامل دیده میشد)

بعد به شوهرش گفته بود زمانی که آقایان میان بیاد و به دیجی گفته بود آهنگ بذاره که جاری با شوهرش برقصه و شوهره بهش شاباش بده

داماد مراسم هم گفت به جز پدر خودش که به عروس محرم هست مرد نامحرم دیگه نیاد زمان هدیه دادن. فقط پدر عروس و داماد و برادرها و عموها و دایی ها و پدربزرگ عروس آمدن. گفت خانمم بخواد حجاب کنه اذیت میشه.

آیا به نظرتون رفتار جاری منطقی بوده؟؟

آیا صحبت های داماد رو از چشم عروس دیده میشه؟؟؟

شما اگر جای جاری بوده باشید چه حالی میشید؟؟

میشه هر برداشتی که از موضوع دارید بگید. 

ممنونم از همفکریتون

حالا چرا تو عروسی. مردم. میخوان خود نمایی. کنن

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چرا باید ذهنت درگیر این بشه😂

خب هرکیو تو گور خودش میخوابونن اون دوست داشته کلاه بپوشه

یا اگه تو عروسی نرقصه پس کجا برقصه

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.
به نظر شما دلیل چیه

شاید واسش جشن نگرفتن عقده ای شده

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
جشن داشتهآیا حسادت بوده علتش

اخه. حسادت به چی. جشن جشنه دیگه. هر دوره ای. برای. خودش. خوبه

توجرا اینقدر درگیر جاری هستی 

نصف تاپیکات واسه جارییه

شل کن ولش کن راحتتتتت باش 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

واقعا چرا باید ذهنت درگیر این بشه😂خب هرکیو تو گور خودش میخوابونن اون دوست داشته کلاه بپوشهیا اگه تو ...

وقتی هیچ کدوم از مردهای محرم عروس نمیان برقصن . آیا درسته جاری شوهرش رو بیاره قسمت زنونه با هم برقصن

وقتی هیچ کدوم از مردهای محرم عروس نمیان برقصن . آیا درسته جاری شوهرش رو بیاره قسمت زنونه با هم برقصن

من حس خوبی به جاری وشوهرش ندارم میخواد خودش را نشون بده .

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.