2777
2789

زمانی که پسرمو باردار شدم ۲۳سالم بود،یه چکاپ رفتم و آزمایشات قبل 

بعد همون ماه اول باردار شدم ...

بااینکه تحت درمان عفونت بودم اما دکتر گفت مانعی نداره

الان میخوام مجدد باردار شم ولی کلا حس میکنم سخت میشه باردار شد ،ماه پیش ک نشد

این ماه هم فکرنکنم😂

فکرمیکنم کلا مثل اولی راحته

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش فکر میکردم اینسری هم مثل سری قبل ماه اول جواب بگیرم

منم مثل خودتم اولی ماه اول بدون دردسر ، دومی بعده چندین سال ماه دوم اقدام منتها سقط شد :/ بعده دو ماه دوباره اقدام کردم الان همش میترسم 

🤍🌱

برای من واقعا سخت بود یبار سقط شد بعد سه ماه دوباره باردارشدم یه بارداری خیلی سخت که خطر زایمان زودرسم دارم که همش با ترس لرز داره میگذره خدا اخرشو به خیر کنه .بچه اولم اصلا نفهمیدم کی نه ماهم شد بچه دنیا اومد این یکی هرماهش یجور عذاب و استرس بود 

منم مثل خودتم اولی ماه اول بدون دردسر ، دومی بعده چندین سال ماه دوم اقدام منتها سقط شد :/ بعده دو ما ...

ای خدا 

امیدوارم دیگه این انفاق بد نیوفته  و تلاشات بی نتیجه نمونه ....

من فکر نکنم مثل شما صبر و تحمل داشته باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای من واقعا سخت بود یبار سقط شد بعد سه ماه دوباره باردارشدم یه بارداری خیلی سخت که خطر زایمان زودر ...

عزمزمه

الهی ب خیر میگذره و سلامت بغلش میگیری 

من بار اول ب راحتی باردار شدم اما بشدت بارداری سخت و بد داشتم تا زایمان کنم،خیلی بهم سخت گذشت،همش خونریزی ،بستری ،انواع و اقسام مشکلات 

همش میگفتم دیگه بچه نمیخام،اما خب الان دلم خاست یه بچه دیگم داشته باشم ،هرچی خدا خاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صبرم کجا بود اتفاقا خیلی استرسیم یعنی بودم الان بدتر شدم

توان رفت و آمد ب دکتر رو ندارم 

قشنگ خودمو میبازم و روحیمو از دست میدم ....

الانم گفتم اگر شد ک هیچ

اگر نشد کلا پرونده میبندم و پیگیر نمیشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توان رفت و آمد ب دکتر رو ندارم قشنگ خودمو میبازم و روحیمو از دست میدم ....الانم گفتم اگر شد ک هیچاگر ...

من خودم خیلی ناراحت شدم پسرمم خیلی گریه کرد وناراحت شد بخاطر اون مجبور بودم به روی خودم نیارم بدتر بود وضعیتم 

🤍🌱
من خودم خیلی ناراحت شدم پسرمم خیلی گریه کرد وناراحت شد بخاطر اون مجبور بودم به روی خودم نیارم بدتر ب ...

عزیزم

امیدوارم خدا به زودی یه نینی سلامت و خوشگل بهت بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40