2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا از صفر شروع نمیکنن از صد شروع میکنن مثل این اقا بعضیا هم از منفی شروع میشه زندگیشون زندگی خیلی ناعادلانه است 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

چه حرف عجیبی!!!ینی باهوش نبوده!!!موقعیت جغرافیاییش خوب نبوده!!توهم تلاش کنی پ ایلان ماسک میشییییی!!! ...

فقط یه مغز محدود میتونه اینجوری فکر کنه

برو زندگی نامه اش را بخون 

بعدش هم قدرت تلقین را بخون

کاربر جدید نیستم...   :) 

ایشون گفت بابرادرم کارمیکردیم با یه کامپوتر و از حموم کلیسا استفاده میکردیم و ی دفتر کار اجاره کردیم ...

مامان وباباشو برو ببین 

هوششششششش بی نطیری داره واستعداد 

اوس کریم شکرت

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

فقط یه مغز محدود میتونه اینجوری فکر کنهبرو زندگی نامه اش را بخون بعدش هم قدرت تلقین را بخون

ببین فکر کنم سنت کمه کتاب روانشناسی زرد زیاد نخون 

از ایلان ماسک فقط یکدونه تو دنیا هست ینی بقیه تلاش نمیکنن!!!!!؟؟؟؟؟اوناهم برن قدرت تلقین بخوووننن؟؟؟؟؟

دوستان میاین تاپیکم که بدونم کدوم لباس عقد قشنگ تره؟ 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.