2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمم کلا همش سفته ۳۷هفته و ۲روز

کاش فردا میرفتید پیش ماما یا دکترتون نوار قلب جنین بررسی بشه . تا فردا استرس نداشته باشید . یکم پیاده روی کنید تو خونه

احتمالا نینی داره اعلام حضور میکنه 🤣

کاش فردا میرفتید پیش ماما یا دکترتون نوار قلب جنین بررسی بشه . تا فردا استرس نداشته باشید . یکم پیاد ...

صبحی نوار قلبشو گرفتم خوب بود

لگن درد شدید دارم نمیتونم قدم بزنم اصلا تادستشویی میرم جیغ میزنم

چرا عزیزم ؟ الانم دنیا بیاد مشکلی به وجود نمیاد . نگران نباشید . اخرین سونو چند کیلو بود نینیتون ؟

چون اگه کیسه آبم پاره شه نمیتونم برم حموم شیو کنم ولی اگه دردام شروع شن میتونم کم کم کاراموکنم بعد برم بیمارستان

آخرین سونو دهم دی رفتم ۲۲۰۰بود

صبحی نوار قلبشو گرفتم خوب بودلگن درد شدید دارم نمیتونم قدم بزنم اصلا تادستشویی میرم جیغ میزنم

خب شکرخدا که نینی حالش خوبه . پس نگران نباشید . استراحت کنید . اصلا هم نگران دنیا اومدنش نباشید چون این هفته دنیا بیاد هم مشکلی پیش نمیاد گلم . 

چون اگه کیسه آبم پاره شه نمیتونم برم حموم شیو کنم ولی اگه دردام شروع شن میتونم کم کم کاراموکنم بعد ب ...

خب وزنش اوکیه نسبت به هفتش . هرموقع دنیا اومد هیچ مشکلی نیست . فقط اگه ممکنه امشب برو حمام شیو کن شاید فردا یا پس فردا مجبور بشید برید بیمارستان