2777
2789

با اینکه من ادم پر تلاش و سخت کوشی بودم 

واقعا احساس افسردگی میکنم 

متاسفانه سال اخر توی یک حرکت قهرمانانه رشتم رو از تجربی  به انسانی تغییر دادم نمیدونم چی با خودم فکر کردم  با کلی سختی و روزی ۱۴ ساعت درس خوندن با رتبه ۱۷۰۰ رفتم روانشناسی یکی از دانشگاهای مرکز استان معروف خوندم 

۴ سال توی این راه دهنم سرویس شد 

مدرک زبان گرفتم رزومه ساختم ورزشکار حرفه ایی بودم 

ولی امسال مشول پزشکی برام پیش اومد ورزشو ک گذاشتم کنار! لیسانس گرفتم با کلی رزومه تهش حتی رزومه ام رو نگاهم نمیکنن از لحاظ شغلی که اشباع خالص 

حالا توی بیست و سه سالگی من موندم و یک عالمه کار به سر انجام رسیده ولی بی ارزش! 

حالا توی ۲۳ سالگی میخوام کنکور مجدد بدم برگشتم دقیقا مرحله اول 

واقعا به سطح تلاشم و ناکامی هام فکر میکنم عصبی میشم  

ی زمانی نقاشی میکشیدم روی بوم ولی الان میگم واقعا چه فعالیت های بیخودی 

کاش به جای اینهمه چرت و پرت  و تصمیم غلط یکم درس میخوندم هرچند اونو خوندم ولی منظورم اینکه تجربی ادامه میدادم

شما چیکار میکنین با احساسات درونیتون؟

باز تو برگشتی و داری ادامه میدی .

من کلا ادامه ندادم و هیچی . الان پوچ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب الان برای تجربی هدفت چه رشته ایه؟

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "

چقدر عالی خیلی هم سنت کمه من با ۲۷سال سن و بچه و شوهر دوباره دارم درس میخونم حالا من برعکس تو انسانی بودم رشته تجربی خوندم تازه دیپلمم رو گرفتم انشالله که موفق بشی 

تو اموزشگاه زبان درس بده

اخه اونم اشباعه و پولی نمیدن 

ساعتی ۸۰ هزار تومنه 

و ترمی با ادم میان یعنی هر سه ماه ی حقوق ۴ ۵ تومنی 

خب من اون پول بدردم نمیخوره  هر سه ماه با کلی بیگاری بخوان ۵ تومن بدن بهم 

مشکل مالی ندارن

شما وضعیتت چطور بود چی خوندی؟ اخه خیلی زورم میگیره اونهمه تلاش کردم تهش هیچی به هیچی

تجربی . شاگرد اول .  نبود پول و امکانات و کتابای تست و آموزش و.... قبول نشدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .