2777
2789

من نبودم خیلی عذاب وجدان دارم همیشه انقد نگرانش بودم و استرس داشتم که همه بچگیش بهم زهر شد حسرته بچگیش تو دلمه نذاشتم اونم بهش خوش بگذره هنوزم خیلی خوب نشدم ولی به افتضاحیه قبل نیستم الان که بچه دومم اومده حسرتم برا اولی بیشتر شده میگم کاش برا اولی بلد بودم انقد بد نباشم 😪 شما چی؟چکار میکنید که خوبید؟چکارا کردید که پشیمونید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چیکار میکردی

مثلا از همه چی میترسیدم از مریض شدنش از دکتر بردنش از لاغر شدنش از غذا نخوردنش امر و نهی تا دلت بخواد سختگیری کردم از حرفای بقیه از بیرون بردنش مریض میشد من گریه میکردم خیلی گریه کردم عصبیش کردم فقط دلسوزی کردم محبت نبود کارایی که من کردم من عاشقش نبودم مریضش بودم 😔

منم مادر خوبی نیستم اصلا نمیدونم چه رفتاری باهاش داشته باشم

فقط ازش لذت ببر اصلا وقتتو هدر نده خیلی زود بزرگ میشن اگر برمیگشتم عقب به حرف هیچکس توجه نمیکردم فقط باهاش بازی می‌کردم نگاه تو چشماش بیشتر میکردم اصلا تو گوشی دنباله حرفای روانشناسا و الکی چرخیدم نمی‌رفتم