2777
2789
عنوان

برای بابام از کجا زن پیدا کنم

1280 بازدید | 73 پست

بچه ها مادرم ۹ ساله از دنیا رفته و پدرم زن میخواد ما بوه ها ازدواج کردیم .. سه تا بچه ایم .. پدرم ۶۰ سالشه 

بازنشسته هست 

زن خوب از کجا پیدا کنم که همدم باشه

حقوق بابام بهش برسه 

اشنا کسی رو نداریم. کسیم پیدا نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی سخت پیدا میشه ...پدرشوهر خواهر من میخواست ازدواج کنه خیلی جاها رفت جور نشد ...دو سه تا  از آشناها هم ازدواج کردن طرفاشون شدیدا ناجور از کار دراومدن ...خیلی خیلی تحقیق کنین و به فامیل بسپرین ...هر کیو هم معرفی کردن برین حسابی  تحقیق کنین... انشالله یه آدم خوب سر راهشون قرار بگیره 

خیلی خیلی سخت پیدا میشه ...پدرشوهر خواهر من میخواست ازدواج کنه خیلی جاها رفت جور نشد ...دو سه تا از ...

من برای بابام دوتا گرفتم صیغه کرد ولی بعد دوماه یکی دزدی کرد یکی. کلا اهل زندگی نبود 

مردن؟ ایشون همش ۶۰ سالشه!! زنای بین ۵۰تا ۶۰ الان مردن؟

یا مردن یا ازدواج کردن و بچه دارن حتی مجرد هم باشن تو این سن فکرشون به بچه هاشونه نه یه مرد بچه هم نداشته باشن حتما یا مشکل داشتن یا قصد ازدواج نداشتن تا این سن مجرد موندن