2777
2789
عنوان

برای بابام از کجا زن پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 73 پست
بهتره به دوست و آشنا یا همسایه ها بسپارین. اگر موردی پیدا کردین حتما تحقیق کنید و کس و کار طرف رو بش ...

دقیقا دوتا کهبراش گرفتم همینطوری بودن .انگار بنده خداها عقده داشتند .. هر چی شوهر اول نخریده بود نکرده بود از بابای من میخواستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی فقط هرکی و پیدا کردی اول خوب تحقیق کنید فردا زنه شارلاتان در نیاد پاتونا از خونه پدرتون ببره و یکاری کنه پدرتون باهاتون بد بشه دیدم از این آدما که میگم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
اسی فقط هرکی و پیدا کردی اول خوب تحقیق کنید فردا زنه شارلاتان در نیاد پاتونا از خونه پدرتون ببره و ی ...

من اینارو چشیدم.. ولی چیکار کنم بابام تنهاس .. ما نمیتونیم بهش برسیم بخدا الان زنگ زدم غذا بلد نیست درست کنه هر وقت ما میریم میپزسم ولی. خوب بابا غذای مونده دوست نداره . از رستوران همش سفارش میدم بعد میگه خسته شدم امروز اومده کوکو بپزه نتونستم وارفته  اعصابم خورده 

زنایی که بهش بخورن مردن دیگه

وا چرا بمیرن😐😂 منتها اکثرا متاهلن مکر اینکه شرایط شون مثل پدر استارتر باشه یعنی همسرشون از دنیا رفته باشه یا طلاق گرفته باشن

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

من اینارو چشیدم.. ولی چیکار کنم بابام تنهاس .. ما نمیتونیم بهش برسیم بخدا الان زنگ زدم غذا بلد نیست ...

اشکال نداره براش زن بگیرین ولی آدم خوب پیدا کنید که فردا اذیت نشین 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

یکی از اقوام زنش فوت شده بود برای یه زن ۳۵ ساله مطلقه که دو تا بچه هم داشت درست پیدا کردن زنه گفت خونه باید به نامم کنی... آقاهه راضی بود دختراش نگذاشتن. بنظرم همون سن ۵۰ به بالا مناسبتره. من اگه کسی رو پیدا کردم بهت پیام میدم.