2777
2789
عنوان

خااانوووم مدیر

46 بازدید | 3 پست

سلام به دوستای خوب خودم . من یه خانوم متاهل کارمندم . ۶ ساله که دارم کار میکنم و تو این ۶ سال پس اندازی برای خودم نداشتم درآمدم رو کامل صرف خونه کردم و تو تامین پول پیش و خرید ماشین و پرداخت اقساط و خرج خونه مشارکت کامل داشتم اما احساس میکنم که اشتباه کردم . من سواد مالی نداشتم پولی ذخیره نکردم که پس انداز و پشتوانه خودم باشه و با مشارکت در هزینه ها برای خودم مسئولیتی ساختم که خیلی وقتا روی شونه هام سنگینی کرده و باعث شده خودم رو ملزم بکنم که در طول دوران بارداری هم علیرغم شرایط بدم سرکار برم و حتی بعد زایمان خیلی زود به کار برگردم . 

من مدیریت درآمدم رو بلد نبودم و نتونستم خودم رو با تورم وقف بدم و هیچ اندوخته ای نداشتم و حس میکنم این نوع رفتار من باعث شده که همسرم بی خیال بشه و به درآمد محدود و اندک کارمندی خودش بسنده بکنه در صورتی که اگر من انقدر مشارکت نمیکردم اون به شغل دوم و افزایش درآمدش فکر می کرد. 

این تاپیک رو زدم چون مدتیه که دارم پست های اون تاپیک معروف زنی که خرج نداره ارج ندارم رو میخونم و حس میکنم که خیلی اشتباه کردم چون خانوم های خونه دار بدون درآمد تونستن مدیریت درآمد و پس انداز خوبی داشته باشن و صاحب خونه و ماشین کلی چیزهای خوب بشن که البته مبارک همه اشون باشه . این تاپیک رو زدم که همه ی کسایی که مثل منن همدیگه رو پیدا کنن مدیریت مالی و مخارج رو از هم یاد بگیریم و بتونیم با کمک هم تو این اوضاع بد اقتصادی به هدف هامون برسیم 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

اولین چیزی که از خانوم های مدیر دور و برم فهمیدم اینه که اگر شاغل هستند یه بخشی از درآمد خودشون و اگر خانه دار هستن بخشی از پولی که همسرشون میده رو به عنوان پس انداز مخفی سیو میکنند و فکر میکنن که کلا وجود نداره و وقتی به مبلغ قابل توجهی رسید باهاش طلای دست دوم یا آب شده میخرن که در حال حاضر اپلیکیشن هایی مثل طلاسی ، ملی گلد ، میلی گلد هستن و با پول کم هم میشه طلای اب شده ازسون خرید که نمیدونم به صرفه هستند یا نه و لازمه کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنند . 

نکته دوم این که خانوم های مدیر به سلامت جسم و ظاهر خودشون اهمیت میدن و برای سلامتشون هزینه میکنند مثل  خوردن مولتی ویتامین، توجه به وزن و جلوگیری از چاقی ، داشتن روتین پوستی حتی در حد استفاده از یک کرم آبرسان و یا حتی ابتدایی تر از اون شونه کردن موها ؛ اینکارا باعث میشه که اعتماد به نفس داشته باشند و باور کنند که مهم هستند وقتی ما خودمون رو باور کنیم دیگران هم مارو باور میکنند . 

نکته سوم پرهیز از خرید های هیجانیه که بعضی وقتا در زمان خشم ، اندوه ، عصبانیت یا حتی خوشحالی انجام میشه و واقعا کاربردی برای ما نداره مثلا شما کل ماه سختی کشیدی یه پولی اومده دستت و چون خیلی خودت رو محروم کردی میری بازار و اولین شومیزی که میبینی میخری میای خونه میبینی که فقط اون لحظه به نظرت زیبا بوده و در کل ربطی به استایل تو نداره میذاریش گوشه کمد تا یه روزی بپوشیش و اینجوری پولت رو از چرخه خارج و به یه جنس بی اهمیت تبدیل میکنی . خرید از پلاستیک فروشی ها همینطوره کلی خرده ریز با قیمت های کم که وقتی میرسی به صندوق مبلغ قابل توجهی میشن 

ادامه👇🏻👇🏻👇🏻

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

مسئله ی بعدی اینه که از بدهی تراشی برای خودمون جلوگیری کنیم تله ای که من خودم خیلی گرفتارش میشم خرید قسطی از سیستم اعتباری اسنپ و دیجی کالاست . هر ماه میتونی  خرید کنی و بعد قسطی و بدون سود پرداخت کنی این یه مزیته در صورتی که باهاش طلا یا یک کالای ضروری مورد نیاز رو بخری که امکان خرید نقد نداری اما خرید کتاب و لوازم ارایشی و کیف و کفش قسطی دقیقا مثل همون قضیه نسیه خرید کردنه و ما رو مقروض میکنه یهو به خودمون میاییم میبینیم داریم ماهی دو میلیون پول چیزهایی رو میدیم که واقعا نیازی به خریدشون نبوده . مثلا خودم تو بلک فرایدی از سرویس اعتباری اسنپ اجیل خریدم بسیار بی کیفیت بود و من میتونستم با اون قیمت جنس بهتری رو حضوری بخرم در هر حال خورده شد و تموم شد و اما من هنوز دارم هر ماه قسطش رو میدم این دقیقا همون نسیه است و تو بلند مدت آدم رو فقیر میکنه . 

حیف که دیر اینا رو فهمیدم😐 اما جلوی ضرر رو هر جا بگیریم منفعته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز مهم که باید بهش توجه کرد اینه که اینستاگرام و شبکه های اجتماعی ما رو داخل چرخه ای میندازن که بهمون القا میکنه برای زیبا بودن و مورد توجه بودن مثلا باید از فلان مارک آبرسان داشته باشیم یا فلان برند آرایشی رو استفاده کنیم و با یه نسخه از پیش تعیین شده میدن مثلا اگر بودجه داری آبرسان کلینیک اگر نداری سیمپل رو بخر . اگر میخوای لاغر بشی رژیم کتو رو بگیر(اگر یادتون باشه حدودای سال ۱۴۰۰  کل بلاگر ها این رژیم رو میگرفتن و همه ی دکترهای تغذیه تو اینستا تجویزش میکردن و الان رژیم فستینگ جایگزین شده ) این تبلیغات ما رو تو یه مسیری میندازه که ته نداره شما به خودت میای و میبینی علیرغم داشتن لباس های زمستونی سالم و نو داری شکت میخری چون چیز جدیدیه و هرکسی که به نظر تو خوشتیپه داره تبلیغش میکنه ، به خودت میای میبینی داری تینت و کانسیلر و پرایمر و پودر فیکس میخری در صورتی اصلا بلد نیستی حرفه ای آرایش کنی . 

این اثر تبلیغاته ! ایجاد حس نیاز به وسیله ی تبلیغ