2777
2789
عنوان

رژیم

96 بازدید | 19 پست

رژیم گرفتم ۳ ماهه خیلی لاغر شدم تقریبا میشه گفت هیکلم شبیه سیب بود الان شده گلابی فقط یکم شکم مونده از این پمادا نیست بزنیم روش بریم ورزش اب شه ، اگه بلدین روشی یا اسم پمادی چیزی بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رژیمی گرفتی؟ چند کیلو تو ۳ ماه کم کردی؟

من هنوز وزن نکردم خودمو ۴ ماه به ۴ ماه وزن میکنم ، اما سایز که خیلییییی کم کردم میشه گفت هیکلم قبل رژیم داغون بود کلی پهلو و اینا داشتم ، الان اصن اب رفتم همه میگن بهم

خودم گرفتم رژیم خاصی نبود ، برنج حذف کردم ، بیشتر سبزیجات مقوی ، وعده های کم روغن (روغن زیتون) یا بی ...

آفرین

شکمتو با ورزش کوچیک کن

حرکتای مربوط ب شکم پیدا کن 

من اصلا اراده رژیم ندارم

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
آفرینشکمتو با ورزش کوچیک کنحرکتای مربوط ب شکم پیدا کن من اصلا اراده رژیم ندارم

والا شکم انچنانی ندارم یه کوچولو زیر شکمه که میخام اونم بره راحت شم ، مگه خیلی تپلی؟ من خودم بخاطر سلامتیم شروع کردم یه مدت افسرده شده بودم

والا شکم انچنانی ندارم یه کوچولو زیر شکمه که میخام اونم بره راحت شم ، مگه خیلی تپلی؟ من خودم بخاطر س ...

اره بعد زایمان ک چاق شدم وزنم پایین نیومد

پارسال رفتم پیاده لاغر میشدم ول کردم برگشت

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
برنج اصلا نخوردی؟ شیرینیجات و نون جی؟

من شمالیم ولی سعی کردم با زحمت برنجو حذف کنم به جاش چیزای دیگه بردارم ، شیرین که کلااا حرف ، نونم سبوس جو کم‌کالری 

اره بعد زایمان ک چاق شدم وزنم پایین نیومدپارسال رفتم پیاده لاغر میشدم ول کردم برگشت

برا خودت کم کم شروع کن ، واقن خیلی خوبه من قبل رژیم نمیتونستم بخوابم از بس سنگین بودم